Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/expert-in-swallowing-milk-susi-roedovre-38260.html

Dette er kun en delvis anmeldelse - stedet, en pige på stedet, priser samt moral.

Jeg ringede for at høre om priser og hvordan det foregik. Svaret var : 800 for 30 minutter og 1500 for 60 minutter. Jeg spurgte ind til hvad prisen indeholdt - og det skulle være alt som bliver lovet i annoncen; altså uden at det koster ekstra. Det lød fint i mine ører, og passende i forhold til damens udseende på billederne.

Jeg fik oplyst adressen samtidig, og fik besked på at ringe igen 10-15 minutter inden jeg ville være der. Jeg sagde, at jeg var på vej, men ville ringe igen... Fik hævet penge, og ringede 10 minutter inden jeg ville indfinde mig. Alt OK; jeg skulle bare komme.

Ankommer efter 12 minutter... Stedet er ikke diskret. Jeg er sikker på, at alle ude omkring ved hvad der foregår her - men det rørte mig nu ikke det store idag. Har før været forbi både på den ene side og møde kineseren, og på den anden side hvor der holder thai'ere til.

Jeg ringede på, og der skete ikke noget. Så ventede jeg lidt og ringede på igen. Der lød et "just a minute" fra den anden side. Det måtte jeg besvare med et "OK". Der gik dog kun 30 sekunder, så blev døren åbnet.

Damen der åbnede var en (above)midaldrende, brunlig frue. Jeg var godt trængende - men i hvert fald ikke trængende nok til, at hun skulle i nærheden af min pik. Hun spurgte, om det var mig der havde ringet og spurgt efter Susi - det kunne jeg kun bekræfte. Så sagde hun, at Susi var optaget 10 minutter, så jeg måtte lige vente. Jeg spurgte, om jeg kunne vente indenfor. Det kunne jeg ikke... På vej ude af døren sagde hun: you wait max 16 minutes... then you come back. Jeg nikkede, og tænkte mit. Skulle nok have fortalt hende, hvad jeg tænkte omkring deres måde at styre aftaler - det gjorde jeg ikke, min fejl.

20 minutter efter jeg var gået, ringede min telefon. Jeg var i bilen på vej væk, og de lagde på, da jeg svarede den.

What to say? Næste gang jeg finder en pige på den adresse, vælger jeg en anden. Jeg har forståelse for, at folk ringer og laver aftaler der ikke overholdes, hvormed pigerne dobbeltbooker eller tager imod folk der kommer uanmeldt. Jeg er bare træt af, at det skal gå ud over mig efterfølgende. Andre steder kan man godt lave aftaler der holder, og det er vigtigt for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Ikke acceptable at der dobbelt bookes eller at aftaler ikke overholdes hvis man spørger mig. Hvis jeg oplever dette er stedet færdig for mig og det bliver også annonceret her i dette forum. Vi er nødt til at melde ud at snyd og spild af tid kan koste for dem der udøver dette.

Redigeret af cumonface

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hun er godt nok velnæret,  g skidesurt at du altid trækker detkorte strå med GP aftaler....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...