Hop til indhold
Guest KnaldeKalle69

Miss Doodee sexet fra Vangede

Recommended Posts

Guest KnaldeKalle69

Halløj da,

det var blevet fredag og jeg havde set på annoncens billeder et par og fantaseret om hvad man kunne lokke sådan en model til. Ring og aftalte tid. Ankom til adressen og blevet lukket ind efter at have stået lidt udenfor. Kom ind i entreen i en mørk lejlighed, hvor damen tog imod med sweater og halstørklæde som om hun havde influenza. Blev oplyst om at hun netop havde indtaget en omgang stærk chili. Uha ikke noget man vil ha sit dunkende lem i nærheden af. Desuden er hun meget lidt thaiagtig - grim for at sige det mildt. Jeg besluttede at vende skuden og gik igen. Vel nede i bilen kunne jeg ikke lade være med at grine for mig selv, havde lige sparet en plov så jeg gav en dejlig frokost på cafe Sokkelund. https://escortguide.dk/P/-miss-doodee-sexet-fra-vangede-27066.html 

Hilsen Kalle...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også selv besøgt hende et par gange og efter en halvhjertet indsats fra hende på både massage og HJ begge gange forladt stedet med en fast beslutning om IKKE at frekventere hende igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...