Hop til indhold
Jernsvinet

Så er vi anmeldt

Recommended Posts

Diller... No-Go eller Go-Go...???

Midtjylland

 

I dag, kl. 04:31

 

HVA FOR EN DILLER HAR DU, SÅ GØR DU D LIDT LETTERE FOR MIG...? :P

SKIZOFRENE DILLER:
Denne diller vil forvirre dig, når du skal lære den at kende. Først kan du mærke den er hård, så du tænker nice, men så et split sekund efter skrumper den og er helt blød som slatten spaghetti. Så længe du ikke helt kender den, er det ikke fedt. Men efter noget tid er det no biggie, så længe den kan blive hård igen.
Undervisning og eksamen på én gang!!! (Vi går efter den "gamle" karakter skala).

DEN SKÆVE DILLER:
Når du først ser den, tager du dig selv i at hælde hovedet på skrå i samme retning. Du er nervøs for, om den bare kommer til at stikke dig i siden. Men se positivt på det, hans skæve diller kan ramme vinkler, du slet ikke har drømt om. Måske et helt nyt g-punkt? Så måske skæve penisser ikke skal dømmes så hårdt alligevel.

DEN DILLER MAN IK KA HUSKE:
Hmm, hvad er der at sige om denne her fyr? j ville ønske, J kunne fortælle dig det, men J kan ikke huske noget som helst om den, da den var så kedelig og ubeskrivelig.

DEN DILLER SOM FÅR DIG T AT GRÆDE:
Denne diller kan egentlig også blive kaldt for ‘Den-alt-for-store-mundfuld-diller’. Denne diller er så stor, at du faktisk græder lidt. Ikke fordi du er så glad for at have fundet en stor tissemand, men fordi den føles som et torturredskab mellem dine ben. Bare bild ham ind, at det er, fordi du har lidt følelsesmæssige problemer for tiden.

BLYANTDILLEREN:
Først troede du, at du havde glemt din blyant i sengen, men så gik det op for dig, at det er, fordi du har med en ‘tænk-den-kan-være-så-tynd-penis’ at gøre her. Du må forberede dig på at blive stærkt skuffet, fordi blyantdilleren er den, der er mest kedelig at have mellem dine ben. Lidt ligesom en lille
dildo, der ikke kan vibrere. Den gode ting: Han er formentlig godt selv klar over det, og vil gøre alt for at gøre op for det på andre områder.

DILLEREN, SOM IK KA HOLDE SIG:
Denne diller er meget sensitiv, så snart den ser dig, er den ved at komme. Fordi den er sensitiv, knalder den langsomt og blidt eller springer ud i en orgasme uden advarsel. Men heldigvis efter noget tid, ved du, hvad der får den til at springe, så du kan passe på med at trykke på de knapper for hurtigt.

DEN KORTE OG TYKKE:
Du har lidt lyst til at bede denne diller om at gå på kur, den er nemlig alt for fed i forhold til dens højde. I det mindste er den fede diller meget nemmere at mærke end blyantpenissen.

DEN (NÆSTEN!) PERFEKTE
Selvfølgelig har man hver sin smag, men du ved det, så snart du ser den – du bliver nemlig ellevild, når du ser den perfekte diller. Du vil gøre vilde ting med den, og vil gøre alt for at få et ekstra minut sammen med den. Problemet med den perfekte diller er bare, at ejermanden også godt selv ved det, og det gør ham ofte til en douchebag – livet er uretfærdigt!

(IRONI OG SARKASME KA FOREKOMME I DENNE ANNONCE, BARE ROLIG DENGSER!)

Ka du ik rigtigt bestemme dig for hvilken én af disse dillere du har, så fat blot tlf'en og ring til sygeplerske Frække )da...

HUN har nemlig speciale i dilermænner, så har hun sat hele dagen i dag fredag af i
Viborg t at få "diagnoserne" op og stå!

20992712 r nummeret ;)


Verdens stærkeste, grådigste, mest nysgerrige,

men ALLER MEST frisindet af ALLE kvinder på jorden...

Frække Pippi-Ida :)

 

Sidst ændret: I dag, kl. 07:53

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...