Hop til indhold
buzzlightning

Hvem skal man besøge? en der har mange reviews eller

Recommended Posts

Hej besøgt gp  3 gange og står og mangler en nu her. Jeg er meget i tvivl. og har udvalgt mig nogle. så nogle kunne give en hjælpende hånd og skrive lidt om de forskelige piger, eller forslå nogle. 

Ser helst de skal være i Odense

 

https://annoncelight.dk/showad/239615 hende her ser rigtigt sød og dejlig ud. Har snakket kort med hende. men mangler lidt bekræftelse om det er hende. Så gerne noget input her.

 

https://annoncelight.dk/showad/232124 Vicky her. Har jeg læst mange gode ting om de seneste par dage og overvejer virkelig meget hende. 

 

https://annoncelight.dk/showad/227430 ellers overvejer jeg trekant med disse 2. ved bare intet om dem sådan. er selv kun 21 år. og vil gerne have lidt unge piger. og ved ikke om de her piger passer til billederne og er unge.

 

ellers vil jeg gerne besøge Katrin https://annoncelight.dk/showad/229711 som  var den første jeg besøgte som gp, dog ved jeg ikke hvornår hun kommer igen. men tænker snart da https://annoncelight.dk/showad/229244 vera er kommet igen. og de var her samme tid sidste gang, og mener der stod de var kusiner, men hvem ved.  og ved jo ikke hvor lang tid der kan gå før hun kommer igen, og om hun overhovedet kommer igen.

 

Men kunne være skønt med noget input og måske nogle andre forslag

 

tak :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...