Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte forleden Sophie Morgan og denne gang skulle hendes veninde besøges, Lucie :) Kan med det samme sige, F*** hvor er hun bare dejlig og utrolig smuk. 

https://escortguide.dk/P/lucie-ozco-last-days-in-cph--37802.html

Fik en aftale med hende idag, og det fortrød jeg ikke et sekund. Turen gik til Vesterbro da de har flyttet lejlighed. Da Lucie åbnede blev jeg sgu helt forelsket. Smuk, mørke øjne, lille fin krop i frækt undertøj, og bare en dejlig udstråling. Tror man kalder det kemi med det samme :) Ligesom med Sophie snuppede jeg 30min med kys. Kender mig selv godt nok til at jeg ikke holder længere end det ;)

Så gik turen ind i soveværelset hvor jeg hurtigt fik smidt tøjet og kastet mig ned på sengen. Startede med et lækkert blow, dybt  og frækt. Fik hende hurtigt om i en 69’er så jeg kunne smage på hendes lille fisse og røv. Hun smagte lækkert og for fanden hvor er hendes røv lille og fin. Hun er nok 170cm og 50kg. Efter lidt tid med sutten og slikken, blev jeg simpelthen nød til at kneppe hende. Fuck det var lækkert at kneppe hende, sutte på hendes flotte bryster og kysse. Bliver sgu helt liderlig igen ved tanken ;) Tiden var ved at være brugt og jeg gav den gas i doggy og kom lækkert i gummiet oppe i hende. Så lå vi lidt og snakkede, inden vi tog et hurtig bad sammen og så smuttede jeg ud i kulden igen. 

Hun er sgu dejlig gutter! Hun er her vidst weekenden ud, så afsted med jer hvis i vil møde en lækker og sød pige :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...