Hop til indhold
FookMiFookYu

Emilly Brazilian - sød, lækker, fræk, dejlig

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/emilly-brazilian-and-carolina-latina--33269.html

Tog forbi Emilly på Nørrebro i København her til eftermiddag. Stedet er rimelig diskret. En kælderlejlighed på en lille vej uden meget trafik. Hun gav mig det rigtige gadenummer på sms og bad mig ringe når jeg var ved døren. Kommer ind til en sød, smilende og megalækker pige. God stemning fra starten Valgte blot 20 min til 600 kr uden extras. Fik tilbudt bad inden men blev lige snavet i gulvet inden jeg røg på det i øvrigt rigtig pæne og velduftende (nyligt rengjort) badeværelse og fik en skyller. Tilbage i værelset havde Emilly klædt sig af og blottet en smuk krop. Smukkeste bryster - endnu flottere end hendes billeder som i øvrigt er i fuld overenstemmelse med virkeligheden - og en i øvrigt toplækker krop. Flad mave, lækker røv og glat fisse. Og så hendes smil, øjne og kys. Hun er gennemført smuk og lækker.

Hun opførte sig fuldstændig som om jeg var hendes kæreste og at vi lige havde en kort stund til at få mest muligt ud af hinanden. Masser af kys og nærvær og kærtegn. Jeg vil ikke sige så meget om selve akten. Vil blot nævne at hun er virkelig ferm til det hun gør og sætter en ære i at tilfredsstille. 20 minutter var selvfølgelig alt, alt for lidt med denne skønhed, men det til trods var der ikke noget med at skynde på mig eller noget. Bad bagefter og god tid igen. Hun kan virkelig anbefales. Gentagelse: helt sikkert!

Redigeret af FookMiFookYu
  • Synes godt om 13
  • Tak 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Også tak herfra. Har længe været opmærksom på den velanskrevne Emilly uden dog at få gjort noget ved det - før nu. I dag blev jeg så til gengæld blæst omkuld af en briliant brasiliansk aftakling, da jeg endelig fik besøgt hende.

Der var fikse finter og formidable frækheder fra første færd. Emilly er en createur af den fineste slags, der med lydhørhed og indlevelse gør sin medspiller god. Skam få den, der misser en scoring på et oplæg fra denne sydamerikanske assistdronning.

Cobham 

  • Synes godt om 5
  • Haha 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×