Hop til indhold
Nye tider

Gangbang på Plejehjemmet St. Kødlyst

Recommended Posts

Gangbang på Plejehjemmet St. Kødlyst

Forstanderinden vidste godt, at de gamle på de dage hvor hun havde en fridag lavede deres egen gruppesex   - også kaldet "Blandet saft fra Rynkeby". Hun havde nødtvungent valgt, at lade det passere, og lod som hun intet vidste. For som hun sagde, efter sådan et sexorgie er de alle så glade og tilfredse og omgængelige:):):):) - -  , - ja tænk de snerrer ikke ad mig i flere dage efter sådan et sexorgie.

Meeen de mandlige beboere læste også om ham politikeren i Djurs Kommune der arrangerede gangbang  i et forsamlingshus. Kan han, - så kan vi også, og tilmed billigere - vi skal jo ikke tjene på det. Med udsigt til et slaw fremmed fisse:wub: blev der større og større tilslutning til et gangbang. De havde jo også hørt noget i krogene om en lille smækkerlækker thai med lille stram våd og villig fisse:wub: på Thaiklinikken nede i byen.

 Der blev samlet ind af de sørgelige rester fra deres pension, og "Der Alte"  ham i spasserjeepen blev straks sendt ned i byen med en forespørgsel på Thaiklinikken. Det faldt så heldigt ud, at det ville hende den lille smækkerlækker:wub: gerne, og det blev aftalt at hun skulle komme onsdag kl 13 og være der et par timer, og onsdag?!?!? - - fordi der var alle plejehjemmets madammer sammen med Forstanderinden til knipling kursus i nabobyen.

Den store dag oprinder, og hende den lille smækkerlækker:wub: ankommer, og det bliver et par dejlige og anderledes frække timer - og de får alle at få dyppet pikken i hendes lille f....:wub:

Forstanderinden og plejehjemmets kvindelige beboer aner intet; men undres  over at mændene går rundt med et sådan lidt underfundigt smørret smil.:rolleyes:

Nogle dage senere kommer Embedslægen på det årlige kontrolbesøg!!!! - - for at se om beboerne trives, får ordentlig mad, den personlige pleje er i orden, deres helbred , osv, osv, osv,   - -  kort og godt, at de alle er i god huld.

Embedslægen kontaktes diskret af "3 ben" (han bruger stok) han er skide irriteret over at Plejehjemmets kat har slæbt lopper ind og nogle af lopperne har fundet frem til hans seng, og nu klør og kradser det ad helvede til i underbukserne.  Embedslægen : - lad mig lige se, - nååå det er bare fladlus du har fået!! - har du haft seksuelt samkvem sådan for nylig???   - -  neej  neej og "en sang fra de varme lande"; men der var altså kommet en formastelig vild kvinde forbi som de overhovedet ikke kunne komme af med igen, kun ved fælles hjælp var det lykkedes dem at smide hende på porten.

Embedslægen lurede hurtigt hvad det var de havde haft gang i - -  et GB:wub::):):)- - - - - - - - - -. Diskret beder han Forstanderinden om at kontakte Plejehjemmets egen læge så han kan tage sig af fladlusene.

De gamle horebukkes:P eskapader er imidlertid så pinligt for hende, at det aldrig må komme udenfor væggenes i hendes egen stolthed  - - Plejehjemmet. Så hun tager sagen i egen hånd og gogglede sig frem til nogle gamle husråd til bekæmpelse af fladlus - almindelig sprit eller kaffegrums. De skal have "en kold afvaskning"  eller en svidetur så de aldrig glemmer det og det aldrig gentages, - de skal smøre sig ind i kaffegrums og gå rundt med det i underbukserne et par dage eller afspritte så det svider som bare fanden.

Samtlige mandlige beboer kaldes til et diskret lukket møde med Forstanderinden, der vil vide hvem der har deltaget  i Gangbanget, - hun er så stramt i "kødbollen":angry: og hårknolden så hårdt spændt op,  at ingen tør snyde, - alle deltagerne:shock: i gangbanget indrømmer uden tøven.

Hun kommanderer dem ud i fællesbadet hvor der står en spand med gammel kaffegrums og med besked om at smøre "pikværket" incl.  urskov grundigt ind i kaffegrumsen og først vaske det af efter et par dage, eller afspritte - i vælger selv!!!!

De vælger alle kaffegrumsen, og indsmøringen er hurtigt overstået, og alle er tilbage igen med kaffegrums i underbukserne - - - - og dog,  -  "Der Alte" mangler

Forstanderinden : - hvor er "Der Alte" ????? - - - - - - - - - - - - - -         han kommer lige om et øjeblik, han er lige blevet færdig med at børste tænder, og nu er han i gang med at barbere fuldskægget af.

Et øjeblik efter kommer han fræsende ind på 2 hjul i spasserjeepen, nybarberet og velduftende af en forførende barbersprit, - - - - - - - -                    og uden kaffegrums i hovedet.

Han blev faktisk hel pæn:) og ret populær<3 hos pigerne via den forførende barbersprit.

Det forlyder, at han nogle dage senere diskret trillede til byen med en kopfuld kaffegrums og lidt sprit til hende den lille smækkerlækker:wub: i Thaiklinikken. Så kunne hun også selv vælge.

 

Mange hilsner

Nyder livet

 

  • Synes godt om 2
  • Haha 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ak ja, hende i klinikken i Skt. Syndestræde ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×