Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en del overvejelser sprang jeg ud i det. Mit første GP besøg. Valget faldt på @Sylvia. Tak til jer Eroguide brugere for gode anbefalinger. Jeg havde kigget på hendes profil mange gange, og kunne gode lide hendes ’classy’ look. Hun var nem at aftale tid med via sms, hurtigt svar og fine instrukser. Jeg mødte op på den aftalte adresse, ringede til hendes telefon og blev hurtigt lukket ind af gadedøren. Stedet er ok diskret. Op af trapperne i den helt almindelige københavneropgang, og ved den første åbne dør luskede jeg ind. Spændt.

Jeg blev mødt af flot syn. Næste guddommeligt. Sylvia er en meget flot pige – flot klassisk kjole, høje hæle, røde negle og meget velsoigneret. Hun lignede én der var på vej til en fin middag på en Michelin restaurant. Det kunne jeg godt lide. Hun spurgte om jeg kunne lide hende, eller om jeg ville gå igen. Dumt spørgsmål. Jeg ville blive. Vi havde på forhånd aftalt en time til 1.400 kr. Det betalte jeg og foreslog selv, at jeg tog et bad. Lejligheden er hyggelig, ren og der blev spillet god, hyggelig musik. Stemningen var nærmest date-agtig.

Efter badet kom jeg ud velduftende og ren, blev mødt af et stort smil og en tungekyssende Sylvia. Hun nærmest angreb mig. Lækker oplevelse. Jeg stod med håndklædet omviklet mig selv, men det faldt hurtigt på gulvet pga. en kraftig erektion. Vi stod faktisk længe foran hendes seng og råsnavede. Mine hænder gik på opdagelse på den øvre del af hendes krop og ikke mindst på den fantastiske bagdel. Hun mindede så meget om en gymnasiekæreste. Lækkert for en som mig – i midt 40’erne. Hendes krop er top, top nice – hvis man da (som jeg) er til unge piger.

Langsomt tog hun skoene af, vi kyssede videre, så røg kjolen. Hun bøjede sig strategisk foran mig, så jeg kunne se hendes bagdel. Jeg var næsten ved at komme ved synet. En af de lækreste bagdele jeg har set i mit liv. Vi lagde os over på sengen. Hun øverst. Efter endnu mere kysseri, måtte jeg tage hendes BH af. Ud kom et par meget fine bryster. Silikone – det trækker måske lidt ned. Lidt hårde. Men lækre. Jeg havde måske foretrukket en helt naturlig A-skål á la gymnasiepigen. Men ok. De blev rørt og slikket til den helt store guldmedalje. Det var lækkert. Blow? Ja tak, stammede jeg.

Kondom på, og så gik hun i gang. Det var ok. Jeg var nok ikke så tålmodig, og ville mest af alt bare knalde i en missionærstilling. Så jeg kunne røre hende over det hele og kigge hende dybt i øjnene. Et blow hvor hun sidder således at der ikke kan røres. Det har jeg altid syntes er lidt skørt. Kunne hun ikke sidde så jeg kunne røre hendes bagdel, hofter og bryster? Hun forstod mig ikke. Jeg vendte hende rundt og slikkede hende kort. Det er ikke lige mig – hverken med Sylvia eller nogen anden. Mere naturligt med en kæreste. Så på med kondom og i gang med en meget langsom, intens missionærstilling. Sjældent har jeg dyrket sex første gang med en pige så intenst. Måske var det bare mig? Måske er hun bare pro? Men det var meget, meget GFE. Konstante kys, hendes og mine hænderne over det hele. Små dybe støn fra hende, indtil jeg kom i en ordentlig orgasme, mens jeg kiggede direkte ind i hendes flotte øjne. Fed fornemmelse, som jeg vil tænke på mange gange.

Lidt nusseri, meget lidt small-talk. Hun siger ikke så meget, og det gør jeg nok heller ikke. Efter lidt tid kunne jeg se at der kun var gået 38 min. Egentlig havde jeg lyst til at gå. Det var ikke hendes skyld. Jeg begyndte desværre at tænke på alle mulige andre irrelevante ting. Book 45 min. næste gange tænkte jeg.

Nå, men hun lagde sig så på maven, og gjorde anledning til at jeg skulle røre hendes numse. Det gjorde jeg, og i løbet af ingen tid, var jeg klar til anden halvleg. Det var næsten lige godt som 1. halvleg. Vi prøvede lidt flere stillinger, bl.a. doggy. Hendes bagdel er skabt til det. Men på en eller måde følte jeg lidt, at hun var for pæn til det. Så tilbage i en missionærstilling. Det var lækkert. Men jeg var ikke helt i stødet til sidst. Så endte med at spille den af, men jeg pillede ved hendes numse. Jeg kom i kondomet, mens hun kiggede kælent på mig. Rart. Lidt nusseri og mange kys. Jeg forslog at jeg skulle gå, men hun sagde 'no stress'. Det er fin stil. Lidt small-talk. Hun blev lidt mere snaksalig og nævnte bl.a. at jeg ligner Gerard Butler. Invitation til endnu et besøg måske?

Mens jeg tog tøj på blev hun ved med at kysse, ja faktisk helt hen til hoveddøren. Flere kys. Det var lige før, at jeg fik dårlig samvittighed over at skulle gå. Måske er hun strategisk og pro, men det virkede altså. Jeg følte virkelig, at jeg fik noget for penge. Top kvalitet og fuld valuta for pengene. Hvis jeg selv havde været mere i stødet, så havde jeg uden tvivl fået mere ud af min time. Jeg var der i en time og 7 minutter.

Skal jeg se hende igen?
Ja, men jeg er også bange for at hun kunne blive vanedannende.

Noget negativt?
Hendes skraldespand ved siden af sengen (dog med vippelåg) var propfyldt med brugte kondomer. Det så altså lidt spøjst ud. Hvis jeg havde været mere ’på’ og åben, så havde hun måske også været lidt mere ’åben’. Men det vil jeg ikke klandre hende for. Det var nok mere min skyld og mest af alt pga. det var vores første gang.

Jeg har set andres omtale af hendes billeder. Det er hende på billederne – uden tvivl. Hendes ansigt er mindre model og mere en naturlig pige, end hvad man kan forvente. Men jeg synes faktisk hun er en flot pige – det blev jeg i hvert fald positivt overrasket over. Jeg ville helt klart lægge mærke til en pige som hende på gaden.

Vær nu søde ved hende. Det har hun fortjent. Hun er i DK et par uger endnu.

Link:
https://escortguide.dk/P/sylvia-32219.html

 

  • Synes godt om 13

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der så for anden gang i går. To gange på 5 dage. Så skal man vist passe på, ikke?

Jeg vil ikke lave en detaljeret anmeldelse nr. 2, så virker det som reklame. Anyway - kan kun sige at anden gang var - om muligt - endnu bedre. Hun er efter min mening/skala verdensklasse. Min anmeldelse ovenfor er uden tvivl blevet læst og taget til efterretning. Mere hyggesnak på den gode måde, meget bedre berøringsmuligheder ved blow og skraldespanden var tømt.

Sylvia er bare perfekt - hvis man er til intim, hyggelig GFE - med en top lækker ung kvinde.

Redigeret af NicklasCD
  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×