Hop til indhold
MrGentleman

Dirtytalks

Recommended Posts

Har du prøvet at læse lidt rundt i diverse anmeldelser herinde? Det kan være det giver dig en ide omkring hvem der kunne være spændende at besøge ud fra dine egne kriterier.

Jeg kunne godt skrive det samme på engelsk, men dét synes jeg kan være ligemeget når du nu selv skriver på dansk ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hører gerne hvordan det var:

Er det sådan lidt: "Jeg-vil-gerne-sutte din pik-mellem-mine-bløde-fyldige-læber-og massere-dine-boller-i-mine-små-slanke feminine-hænder-mens-jeg-langsomt glider-min-tunge-op-og-ned-af-din-store- voldsomme-pik-indtil-du-får-lov-til-at-spille-den-af-og-tømme-dig-i-min-mund-agtigt-fordi-jeg-elsker-smagen"-agtigt med fyldig og sprød ungpige stemme.

Naturligvis! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Flanders skrev, den 24/11/2017 at 08:45:

Lea er temmelig skrap til det. Foregår på dansk og det gik ihvertfald lige i dolken på mig https://escortguide.dk/P/-smilende-blondine-fraekkert-helt-privat-i-roedovre--36371.html

 

Lea skarp og lækker ingen tvivl .. syntes profilen er lidt misvisende - huntaler meget gebrokkent dansk .. hun er ikke red/white born and bread ... Ville så gerne ha ærlige annoncer så man kunne vælge straight.. Alder ligeså tøser. !!! Et par år af er ok det ka vi alligevel ikke se .. 10-12 år af virkeligheden gør mig skuffet når jeg møder op.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×