Hop til indhold
Guest Sweex

Lenaa/nina

Recommended Posts

Guest Sweex

Har dag været forbi dette fine eksemplar af en kvinde/pige.

https://www.escortguide.dk/P/only-4-days-100-real-lenaa-osterbro--37432.html

Det var egentlig ikke meningen, men mine første valg svarede aldrig tilbage.

Nå det så er sagt, fortryder jeg det ikke. Man skal bare ikke gå ind i det, for at få en gfe. Hun er derimod rigtig sød og noget af en humørbombe. Der er fuld fart på fra starten og munden står aldrig stille. 

Jeg havde en god snak med hende efter vores udmærket sesion, som dog var præget af at jeg var møg liderlig og kunne være sprunget i luften under det indledende blow. 

Sex akten vil jeg så ikke skrive så meget om, da det tog 3 min og der kan hun altså ikke nå at skille sig ud fra alle andre. Til gengæld så havde vi en snak om netop dette forum og den måde det influerer deres hverdag. Hun har valgt at skifte navn, da der er en bestemt person der føler at han har fået en dårlig behandling og derfor konsekvent skriver dårligt om hende, i indlæg vedr. Hende(hendes egne ord).

jeg mener at der tit mangler nogle basale oplysninger i anmeldelserne, som gør at man ikke kan bruge dem til noget. Hvis jeg var gået efter de relativt mange dårlige ting der er skrevet om hende, så havde jeg aldrig mødt hende.

Derfor bruger jeg heller ikke anmeldelser til andet end at finde ud af om det er gfe eller pse man kan møde hos den pågældende pige. 

Hun var sød og åben og overholdt vores aftale. Hun snød ikke med tiden og tilbød bad før og efter. Så hvis nogen har fået dårlig behandling af hende, vil jeg mene at de selv bærer en del af skylden eller har forventet noget hun ikke tilbyder. Og ja hun er styrende, som nogen skriver. Så hvis man ikke kan lide dette, så er det ikke hende man skal være sammen med.

Nå, men for at dette ikke skal blive et indlæg i generel forum, så vil jeg bare sige at min oplevelse var god med en humørbombe og naturlig pige(ingen kunstige bryster eller andet). Hun yder ikke gfe men derimod fuld fart på både blow og knep. Hun er rimelig høj, 170 cm vil jeg tro, men også slank. Det ikke sådan at hun nusser eller er kærlig men hun har bestemt heller ikke berøringsangst. 

Stedet er en opgang på en rimelig menneskedød gade.

Sengen er lort og det grinte vi også lidt af. Hun mente at der må have været en meget fed kvinde der havde brugt den, da den var helt flad:lol:

Udemærket bad og selvfølgelig rene håndklæder.

Alt i alt en 7/10 med vellignende billeder.

Håber det gav et nuanceret billede af hende.

Redigeret af Sweex

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...