Hop til indhold
Namnamtk

Sydamerikansk milf med store patter og stor røv i Sydhavn

Recommended Posts

Pigen: https://escortguide.dk/P/-sydhavn..cph.-hot-sexy.roxy.-last-deys-36584.html
Konklusion: Fin kvinde og godt besøg

Kort opsummering af væsentligste forhold:
Besøgte hende sent om natten efter en bytur uden gevinst et sted tæt ca. 8 minutters gang fra Sydhavn Station. Hun holder til i et værelse i lejligheden øverst i en opgang, og hvem hun arbejder sammen med, ved jeg ikke. Betalte 500 kr. for 15 minutter og det var almindelig sex. Sydamerikansk kvinde omkring de 40 år, tror jeg. Ikke under de 35 og det er helt sikkert, men dejlig og smuk med stor røv og store silikonepatter. Hun havde lidt travlt, fordi der var mange, som ringede til hende, mens vi var i gang. Hun sutter pik med kondom og slikker ikke pungen. Spurgte hende ind til anal, hvilket hun tilbyder, men for 1000 kr. i 30 minutter. Det er nok ikke hende på billederne, men man kan godt forvente noget i nærheden af det. Der kan drages paralleller til Felina. 

Vh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skal siges, at jeg har besøgt for kort tid siden for anden gang. Udseendet er lokaliteten er stadig den samme, og hun er også sød. Denne gang var sexen en del bedre end første gang, hvilket skyldes, at jeg ikke var fuld men ædru og, at der ikke var mange, som ringede til hende, da jeg besøgte hende. Jeg lagde også mærke til at bryster er virkelig godt lavet og hun har en utrolig spændstig og stram krop - jeg kunne nærmest ikke sprede ballerne fra hinanden. 

Nyd hende! 

Vh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...