Hop til indhold
jst

søger info på :Smilende Blondine Frækkert Helt Privat i Rødovre ;)

Recommended Posts

jst skrev, den 9/11/2017 at 21:56:

hej 

jeg søger info på denne pige 

https://escortguide.dk/P/-smilende-blondine-fraekkert-helt-privat-i-roedovre-ferie-til-05.11.17-36371.html

er der nogle der har været der og vil dele deres oplevelser med den pige

mvh

jst

Ja, hende kan du roligt tage ud og besøge. Har lige været et smut forbi, og jeg skal i den grad love for at serviceniveauet ikke fejler noget. Meget sød pige, taler perfekt dansk, men med russisk accent, hvilket lyder megafrækt når hun dirty talk'er :) nam nam!  Hun er ret nem at få varmet op, og meget nærværende. 100% GFE oplevelse, og der skal jeg altså et stykke tid tilbage for at mindes en kæreste der har været så vild i sengen ;)

Lidt svær at få fat i, synes jeg, men det er vist meget normalt. Så man skal ringe og skrive nogle gange før hun svarer. Men når man så er kommet indenfor, så er det også det hele værd.
Billederne er ægte, dog tror jeg at hun har taget 5-7 kg på siden de blev taget. Ikke at det gør noget, hun har en fræk figur og et superfrækt glimt i øjet. Kønt ansigt også.

Jeg var nærmest helt svimmel da jeg gik derfra. Fik en time og kom to gange, så jeg var helt drænet og sovset helt ind i safter (og smil) fra øre til øre da jeg gik ud ad døren. Havde næsten fornemmelsen af at det var hende der havde kneppet mig og ikke omvendt :) Det var en super omgang.

Hun giver dejlig massage mellem 'turene' og er skidesød at snakke med og tager sig god tid. Jeg skal derud igen en tur på et tidspunkt. 

Glæder mig til at høre om din tur, hvis du smutter forbi.

/F

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...