Hop til indhold
HenrikFrb

Katy best service In Østerbro

Recommended Posts

Efter at have siddet i et par timer, og lavet min egen lille "top 5 - Miss Danmark" undersøgelse på de forskellige sider, fandt jeg frem til "aftenens vinder":-
https://escortguide.dk/P/-katy-best-service-in-oesterbro-100-real-pict-37392.html :)

Der var noget ventetid, jeg bestilte 1 time(det gør jeg altid, så der er god tid ;)), og jeg kunne først komme til kl. 1 i nat, jamen ok tænkte jeg og satte mig til at vente med et par spil på computeren.
Stedet er nemt nok at finde, og Katy møder mig i sin dør, og jeg kan mærke at lillemanden ikke er utilfreds med synet/valget; billederne er ægte nok.
Kommunikationen er (noget) gebrokkent engelsk, det er ikke helt hendes stærke side, men vi får faktisk snakket forståeligt en hel del. Hun er meget sød og oprigtig, og jeg fik tanker om, at hende kunne jeg godt være sammen med på en dinner-date.
 Hun har ikke sin egen "rutine", og afventer hele tiden, at jeg tager styringen og dirigerer handlingen, jeg foretrækker lidt det modsatte. Men jeg accepterede rollen, og foreslog massage til at starte med; først på mig, og så ville jeg gerne mærke hendes krop også :-P
Massage er hun så ikke så god til, efter egen indrømmelse. Men jeg forklarede, at jeg ikke var kommet for, at få en grundig Thai-sports-massage, mere den hyggelige berøringsvenlige version, så fik hun lidt mere mod på det.
Hun har en skulderskade, som gør ondt, så den bløde massage var meget blød. Dette udelukkede så også doggy-style senere hen.
Min "behandling" af hende var måske lidt bedre, og jeg måtte lige tjekke efter, et par gange, at hun ikke var faldet i søvn; heldigvis ikke, hun nød det bare :lol:
Hun har en tør hud, så der skulle en del creme til; hvilket ikke var helt heldigt, da jeg senere brugte tungen på hendes krop...nå ja, det havde jeg ikke lige helt fået gennemtænkt [memo til næste gang: tunge først, og så creme!!]:huh:
Hun nød også mit mundtlige visit "dernede", det kunne høres og mærkes, dog måtte fingrene nøjes med at kæle 'udenfor'.
Hun giver et ok blow, desværre forhindrede skulderen 69'eren; men på med regntøjet og afsted. Vi fik prøvet et par "skuldervenlige" positioner.

...og pludselig konspirerede mit ben imod mig...krampe! Stemnings-dræberen slog til igen :(
Jeg skal lære, at jeg ikke er 20 år længere, og at når jeg har haft 5 x 12-timers vagter i træk, med en gennemsnits gang på 15-20 km per vagt - så risikerer jeg krampe på fridagen efter!
...men nu var hun jo så sød, og nu var det jo så sent, og jeg havde jo ikke mærket noget hele dagen, hvor jeg havde ligget ned, eller siddet ved computeren...:rolleyes::rolleyes:
Nå, men det var jo ikke Katy's skyld, hun prøvede lidt med hånden, men lillemanden var blevet fornærmet over "afbrydelsen", så næste gang må jeg ruste mig med tålmodighed, og i hvert fald vente en hel dag, før jeg begiver mig ud i lagen-gymnastik ;)

Vi hyggesnakkede lidt mere, og det var faktisk mig, der måtte spørge til tiden. Til trods for, at jeg var hendes sidste 'gæst', så havde hun tilsyneladende ikke travlt med at få mig ud af døren igen 
Alt i alt (og til trods for 'uheldet'), havde jeg en god følelse, da jeg gik derfra 1 time og 10 minutter senere. Hun er behagelig at snakke med, og jeg synes, at GFE'en er helt i top.
Hun er absolut skrevet ind i "den lille sorte bog" ;):D

Del dette indlæg


Link til indlæg
HenrikFrb skrev, for 5 timer siden:

...og pludselig konspirerede mit ben imod mig...krampe! Stemnings-dræberen slog til igen :(
Jeg skal lære, at jeg ikke er 20 år længere, og at når jeg har haft 5 x 12-timers vagter i træk, med en gennemsnits gang på 15-20 km per vagt - så risikerer jeg krampe på fridagen efter!
 

Bananer er din ven. Sørg også for at være godt hydreret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...