Hop til indhold
Guest Enzo L'uri

En hastig blindfolded uden ord.

Recommended Posts

Guest Enzo L'uri

Morgenfrisk dansk Frue fra Charlottenlund fik mig tidligt op og gennem regnen fra Vesterbro. Hun annoncere med et kom-og-brug- mig koncept,hvor hun ligger klar med bind for øjnene når du ankommer. 

Over en kort samtale var jeg instrueret,og fandt hurtigt parkering og den svagt åbne dør på reposen. Jeg smed mit tøj i en lille stue hvor jeg samtidig kunne se hende ligge på sengen og lege med sig selv:)

Da jeg syntes 15-20 minutter er passende for sådan en aftale,havde jeg valgt 15 min til 500kr hvilket jeg finder billigt. Pengene bliver lagt på natbordet hvor der samtidig ligger kondomer. Jeg satte mig på knæene og overtog legen med den store barm,indtil min tunges lyst til begge huller tog over. Hun begyndte hurtigt og presse imod og guide med hænderne,ballerne blev spredt med hendes hjælp og indlevelsen virkede meget ægte. Op til hendes mund hvor jeg fik et godt og vådt blow mens jeg brugte god tid til udpakning af kondom. Afsluttede i missionæren hvor hun trak benene op og bare lod mig blive færdig;) På det rene badeværelse fandtes vaskeklude til de nedre regioner.

Godt og frækt koncept som passer mig fint. Specielt i dette tilfælde hvor jeg er overbevist om at hun selv finder det frækt med lige på og hårdt uden ord. Aner ikke om der var god kemi for vi talte ik sammen,men jeg fornemmede at vi hver gjorde en indsats for fælles glæde.

Jeg kørte afslappet mod lufthavnen,og tog de sædvanlige tålmodighedsprøver med et smil:)

https://escortguide.dk/P/fruen-er-liderlig-er-du-saa-kom-og-leg-med-mig-26972.html

Enzo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har længe haft kig på denne dejlige modne kvinde og hendes setup. Jeg har dog hele tiden ventet på at hun skulle tilbyde anal, da der står i hendes annonce “pt. ingen anal”. Hun har ikke tilbudt det i over et år. Er der nogensinde nogen som har fået anal hos hende ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var der i aftes. Helt som beskrevet i andre anmeldelser af hende, så hverken fup eller fiduser. Hun må have en vis tro på det gode i mennesket, når ukendte mænd bare får lov at lukke sig ind i en lejlighed, hvor hun ligger blindfolded næsten nøgen på sengen og får stukket en seddel i hånden.

Oplevelse: Tja, tja og tja. Man skal i hvert fald kunne tænde på meget lidt aktiv medvirken og scenen med en klar kvinde, der ikke ser dig. Det havde jeg så lidt problemer med. Brugte, som sædvanlig..., megen tid på fransk til hende, som hun øjensynlig havde stor glæde af. I mellemtiden var min egen begejstring, som hun med hånden ellers først have fået gjort klar, faldet, og den var ikke nem at vække til live igen. Gik sikkert også over tiden, hvilket blev modtaget uden større indsigelse, men det blev kun til en håndfiler. I betragtning af at andre har skrevet, at hun gør det uden kondom gør det heller ikke så meget. Heller ikke selv om hun skrev, at der ikke er fare på færde....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som i andre skriver er hun ikke den mest aktive men tilgengæld kan hun klare en masse hård pik Samt det er mega frækt hun står på alle fire med bind for øjnene! Og så hsr hun også nogen store naturlige patter som hun er helt vilde med man slikker. 

 

Det kunne være jeg snart skulle kneppe hende igen. 

Hun er dog ikke den slankeste kvinde. Men det viser billederne også,

Men efter mit hoved er hun helt perfekt :)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...