Hop til indhold
Jernsvinet

Hamburg 14 - 15. nov.

Recommended Posts

Nogle der vil med - eller mødes til lidt sjov i Hamburg d. 14. og/eller den 15. nov.

Jeg tænker: Harmony, Fantasy, Flatt99 eller Club Frivol (kun onsdag) + et par ture op og ned ad Reeperbahn med julemarked og hvad vi ellers har tid og lyst til.
Evt. kan jeg tilbyde kørelejlighed til/fra Jylland og en seng på et hotelværelse, da jeg har betalt for et dobbeltværelse.

Send PB.

Vh Jern

Del dette indlæg


Link til indlæg

Arghh æv, har ikke tid de dage. kunne ellers godt bruge en guide på næste tur til Hamborg. Tror jeg ser for lidt når jeg er der

Rigtig god tur :P og lad os høre om det

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rayban85 skrev, for 1 time siden:

Er harmony bedre end de andre klubber? 

Det er vel smag og behag, men jeg kan godt lide, når pigerne trækker gardinerne fra eller sørger for god belysning og sætter sig foran spejlet for at give et blowjob -det er ren porno og tyder på at de ved hvad der sælger, så man får noget for pengene ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Aflagde Atmos et besøg i fredags. Der er ingen forskel på før og efter loven om blow med kondom tråde i kraft. Der blæses stadig med samme entusiasme uden og til samme priser. 

Nåede 2 piger

Del dette indlæg


Link til indlæg

Læste lige en ny beretning fra Fantasy

https://www.modelle-hamburg.de/swinger_fkk/hamburg/stellingen/fantasy_lounge_9468.html  :

Jensi (07.11.2017) Nabend zusammen. Ich war etwa 7-8 Monate nicht mehr in dem Club, das GesamtNiveau hatte merklich nachgelassen und auch die Bardame (monik oder Monika)hatte ständig miese Laune. Daher vermied ich den Club. Nun war ich mal wieder da, weil ich in der Nähe einen Termin hatte und war mega positiv überrascht. Neue Girls, neues Personal am Tresen (sehr süss und freundlich) und bessere Preise. Hatte einen tollen Abend und kann den laden wieder empfehlen. Es sind wohl neue Betreiber da, die sehr auf das Niveau achten. Im Dezember soll der Club renoviert werden, wie ich mitbekam. Also ab sofort wieder meine Stammadresse. Viele Grüsse Jens

Der er åbenbart kommet nyt barpersonale/ny indehaver og nye piger - og klubben skal renoveres til december.

Også andre nyere beretninger virker positive - så tirsdag vil jeg nok være at finde i klubben ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte klubben d. 14. nov., der var ganske rigtigt kommet en ny Tekenfrau - en ret ung slank lyshåret pige tog imod - hun havde senere travlt med at instuere en anden ung pige - men en noget bredrøvet type.

Der er nu 3 former for entre og alle er med begrænsede omgange på rummet - og så kan man jo vælge - jeg valgte den dyreste på 130 Euros, men burde nok have nøjedes med den mellemste på 99 Euro, hvor man kan også kan være i klubben hele dagen, men kun får 5 ture.

Klubben er ellers ved det gamle, men de havde store planer om renovering - bl.a. nyt gulv, selvom jeg måske syntes andre ting var mere påtrængende - som f.eks bedre belysning på rummene, som jeg endnu engang fik en søforklaring på, hvorfor skal være så mørke.

Pigerne syntes allesammen at have lidt for meget på sidebenene - og Alina kunne jeg slet ikke kende - hun var blevet noget tyk og fed og egentlig ikke min smag - og så ville hun kun på det mørkeste rum ovenpå.

Mørke Stepfanie havde jeg egentlig vurderet til også at være lidt for tyk, men det var nok mest pga. de store bryster - hun viste sig at være aftenens bedste fund, men man måtte kun tage 2 ture med hver enkelt pige, så det blev desværre ikke til en 3. tur.

Ellers røg jeg på rum med Mary, Selim, Dajana og Chantall, hvor Chantall nok var den smukkeste - men hun var ny og ville kun i det mørke GangBang rum.

Desværre havde jeg overset at der i den dyre entre, var inkluderet 3 x frei Bier - men så fik jeg lovning på at næste gang jeg kom, kunne jeg få det inkluderet i entreen til Euro 99,-  ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...