Hop til indhold
Livsnyderen

Alexa Aarhus

Recommended Posts

Var i sidste uge henne og besøge Alexa, på baggrund af de rosende anmeldelser der har været her. http://www.escort-side.dk/New-in-Arhus-100-Real?ad-id=7302 

Bestilte en halv time luksus til en tusse. Stedet var diskret, ikke langt fra centrum. Alexa bruger det gamle trick med at give et husnummer, hvor hun så typisk er i en lejlighed overfor. Først og fremmest stor ros til at det med 100% sikkerhed er hende på billederne. Og at billederne ligner hende på en prik. Så er du til en lille, yderst slank pige, med små A bryster så skal du helt sikkert besøge hende. For min smag var hun lidt for tynd, jeg kan godt lide former, men det kan man jo ikke bebrejde hende. Alderen på 23 skal nok passe.

Hun startede med at give et godt økologisk blowjob, og derefter gik vi over i en 69'er. Så på med et kondom, hvorefter hun red mig. Hun var så lille og snæver, at jeg kom næsten med det samme. Derefter blev jeg tilbudt et bad, hvilket jeg tog imod. Så alt i alt var jeg vel ude af døren igen efter 15 minutter. Det var dog helt sikkert min egen skyld, fordi jeg kom så hurtigt. Hun sagde hun ville være i Danmark resten af året, så der er god mulighed for at nå at besøge hende. 

Opsummeringen må være, at Alexa er et besøg værd, hvis man vil have en pige, som man er 100% sikker på ligner de billeder man ser, og man er til meget små og tynde piger (ikke anorektisk, blot tynd). På karakterskalaen vil jeg give hendes udseende 7 og sexen/oplevelsen 4. Jeg vil formentlig ikke besøge hende igen, fordi jeg synes at det var en meget mekanisk oplevelse. Men omvendt så får man hvad man ser, så jeg føler mig på ingen måde snydt. Så oplevelsen er godkendt.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...