Hop til indhold

Recommended Posts

Hej venner!

Da jeg snart skal udenlands og arbejde i et år, har jeg besluttet mig for at jeg skal forkæles med en trekant med 2 piger! Men hvor får jeg den bedste oplevelse? De skal lege med hinanden, de skal elske at give et BJ sammen(uden gummi), de skal helst være unge og lækre. 

Nogle forslag? Pris er underordnet..

God weekend! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et super godt forslag til dit søgen efter to piger, er Sasha & Caroline.

De er i dag i Vejle. To super lækre piger, dog er de ikke unge, men sidst i 30-erne.

De kan varm anbefales.

Hilsen Jyden 11

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest kmd
Jyden11 skrev, for 18 minutter siden:

Et super godt forslag til dit søgen efter to piger, er Sasha & Caroline.

De er i dag i Vejle. To super lækre piger, dog er de ikke unge, men sidst i 30-erne.

De kan varm anbefales.

Hilsen Jyden 11

ja det må da være i 3 kants området , han søger )) han siger jo ikke hvor 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skelund skrev, for 3 timer siden:

Prøv Anna og Tiffany hos Seductiongirls

 

Og giv dig rigtig god tid sammen med de to.

http://www.seductiongirls.dk/pigerne/tiffany/

http://www.seductiongirls.dk/pigerne/anna/

Pigeforskeren skrev, den 29/5/2015 at 11:24:

www.seductiongirls.dk/vagtplan

Anna besøgte jeg en gang for et par år siden - den gang et dejligt, lidt hvalpet tøsebarn, jysk-talende og let til latter. Tiffany har jeg i de seneste to-tre år besøgt jævnligt. Nu har de to om torsdagen i nogen tid haft vagter samtidig hos "SeductionGirls" i Rødovre. Det burde jo prøves. Nogle scenarier:

Jeg ligger mellem Anna og Tiffany. Jeg leger med fire bryster. medens vi sludrer om hinandens udseende. Anna sætter kondom på og giver sig til at sutte. Tiffany kysser på mund. Jeg lægger armene bag om pigerne, og lidt efter har jeg en våd, varm fisse i hver hånd - Annas i venstre  og Tiffanys i højre. Under sutteriet kommenterer Anna selv, at hun ved, hendes fisse er våd. Jeg giver ikke mig selv hele æren, - pigerne har været på arbejde i fire timer, så de er let antændelige. 

Jeg sidder på knæ med pigerne liggende side om side på ryggen. Jeg prøver at huske synet. Anna til højre, Tiffany til venstre. Jeg slikker Anna i skridtet, og hun siger jyske lyde. Min venstre hånd bearbejder Tiffanys fisse. Så skifter jeg og slikker på Tiffany, medens højre hånd roder mellem Annas ben. 

Jeg sidder på knæ med Anna anbragt på pikken. Nu kan jeg med højre hånd lege med Annas bryster, medens venstre hånd gramser på Tiffanys bryster. Jeg lægger mig frem over Anna, og vi begynder at kneppe. Tiffanys mund kommer ind fra venstre, og vi kysser vådt og ihærdigt. Med armene helt omkring ryggen på Anna bemærker jeg, hvor slank hun egentlig er. Men hun er en stærk pige. Hun spørger, om hun ikke også skal gøre noget af arbejdet. 

Vi vender rundt. Anna sætter sig overskrævs og giver sig til at ride på mig. Dejlige hofter at holde i, - når jeg da ikke med begge arme om Tiffany benytter hende som fast holdepunkt i verden. Vores snak tør jeg ikke referere. Tiffany kender mine påfund, - Anna lod sig overraske og reagerede med nogle glade grin.

I stilling hen over Tiffany. Jeg synes, at jeg kender hendes ansigt, men det bliver med Anna ved siden sat i et nyt relief, så jeg suger til mig - med øjnene og med munden. Jeg kigger på Annas lyse, markante ansigt og ned over hendes pæne, strittende bryster. Jeg lader mig inspirere til at give Tiffany den afsluttende gang pul, hvor hun med stille lyde kvitterer, når jeg rammer hendes inderste.

En inderlig tak til SeductionGirls og torsdagens sikre telefonpige.

 

Redigeret af Pigeforskeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...