Hop til indhold

Recommended Posts

Super god start på besøget hos Erika (https://annoncelight.dk/showad/232639), og lige i humøret til en moden pige. 20 min for 500 + 200 for superfransk.

Hun er ret køn bortset fra lidt mave med lækre brystvorter, mørk i skridtet og fin blød hud. Og rigtig dejligt at slikke hende. Så jeg var tændt!

Problemet var sexen. I misionæren var hun ikke rigtig åben, så lidt svært at komme godt nok til og få en god rytme. Og i doggy ganske forfærdelig med en meget krum ryg så jeg faktisk er usikker på om jeg overhovedet var i fissen eller i hendes hånd som også var dernede. Krumningen var jo nok for at undgå at jeg kom så dybt, og jeg er altså ret blid og ville ikke drømme om at banke den ind hvis hun ikke kunne klare det... sjældent et problem med modne kvinder, så jeg er ret skuffet. Nå, hun ændrer ikke taktik, så jeg afslutter og kommer afsted igen.

Jeg besøgte hende i Glostrup - men hun tager til Valby fra i morgen. Annoncen er pillet af escortguide her til aften, men kommer nok på igen når hun er 'installeret' i Valby.

  • Synes godt om 1
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×