Hop til indhold
Guest Calletti

Jessyca - Rødovre

Recommended Posts

Guest Calletti

Efter en voldsomt behagelig tur hos en smuk ung pige med vanvittigt smukke naturlige bryster for et par uger siden gjorde jeg et forsøg på en værdig opfølger samme sted (Rødovre).

Jessica https://www.escortguide.dk/P/jessyca-come-back-big-ass-36989.html har fået fine ord med på vejen så det var svært ikke at forvente en superstar på 20 med straaam krop. Måske derfor kom jeg aldrig helt op at ringe - men meget sød og snakkesalig pige, som gjorde alt for at besøget skulle være godt for mig. Lidt træt var hun men fik livet hende lidt op med sex i alle tænkelige vinkler. Absolut godkendt og jeg var vel egentlig både glad, rødmosset  og smilende bagefter.....men jeg vil til enhver tid ønske at jeg kunne styre mig og holde mig til de danske klinikker, hvor service og omgivelser sjældent skuffer og hvor pigerne ikke arbejder i døgndrift.

Stedet er ikke videre tiltalende og vist heller ikke særlig populært blandt pigerne.

Call

Redigeret af Calletti

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun ligner en snack, uden cellulitis og strækmærker og fødsels sprængninger, men med en anelse for meget talje fedt, men tror sgu jeg lige smuler til Rødovre, egentligt vil jeg helst danske GP, men finder sjældent nogen der er unge nok, måske SU skal sættes ned...;):D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak, Calletti, for en anmeldelse med endog meget skarpe iagttagelser, navnlig hvis det er første gang, du besøger Jessyca. Jeg er stor fan af hende og  har besøgt hende flere gange - dog tidligere under navnet Jessy. Hun er med megen rette meget velanmeldt.

Hun var her mig bekendt sidst i juni, hvor jeg var sammen med hende en af hendes sidste dage i DK. Hun var på dette tidspunkt, som jeg har fortalt om i en tidligere tråd, træt og småsyg, så vi talte mest om løst og fast. 

Jeg har siden holdt øje med hende, fordi hun som antydet er endog meget dejlig og sød, men det så ud som om, hun ikke kom tilbage.

Stor var min glæde derfor, da det alligevel skete for et par uger siden. Mit seneste besøg efter hendes genkomst var også vellykket, men det med et ekstra kilo på sidebenene og maven er helt korrekt. Det (de) er kommet til siden sidste gang.

Det gør ikke mig noget, tværtimod. Jessycas bagdel er i min beskedne erfaringsverden stadig den eneste, der kan konkurrere med Vicky B's ditto - og Vicky B har i min optik kun meget få konkurrenter og det alene på udvalgte punkter.

Men du har også ret i det med det lidt trætte i relation til Jessyca. Jeg havde ud fra det, jeg talte med hende om forrige gang i juni og længden af den periode, hun efterfølgende ikke var i DK, forestillet mig, at hun havde været på velfortjent ferie og brugt nogle af de penge, hun må have tjent. 

Men hun havde ikke været på ferie, oplyste hun ved mit sidste besøg i denne uge. Hun havde arbejdet hele sommeren - mest i Schweiz.

I forhold hertil var hun glad for at være tilbage i Danmark. Det er selvfølgelig rart at høre, for det må betyde, at hun bliver behandlet ordentligt af dem, hun møder her i DK.

Men alligevel er jeg lidt bekymret på Jessycas vegne. Måske er det mest blot en fornemmelse, men trætheden, småsyge og manglende ferie... 

Absolut ingen fordømmelse af dem, for hvem det betyder mindre, men jeg kan selv bedst lide tanken om, at de udenlandske piger, jeg besøger, er uafhængige og tjener deres penge selv.

Og jeg ved godt, at det kan man aldrig være sikker på, så det er ikke for at genstarte en gammel traver i Forum.

Men med de øvrige piger, som jeg  er meget glad for at besøge og vender  tilbage til, så er jeg så sikker på deres uafhængighed, som jeg tror, man i praksis kan blive.

Det er jeg ikke med Jessyca efter mit sidste besøg, og det nager mig. For hun er som sagt vitterligt meget dejlig og svær at vælge fra. Så jeg håber, at jeg tager fejl....

Cobham 

 

 

 

 

 

 

 

  

Del dette indlæg


Link til indlæg

@cobham Velskrevet indspark!

Jeg vil bare påpege, at Jessyca har fortalt mig, at hun nu er selvstændig, og alt hvad hun tjener, ryger ned i hendes egen lomme (hvertfald ved dette visit i DK denne omgang). Så bare rolig, udfra hendes info til mig, så er hun uafhængig, som du bekymrende kom ind på et par gange i dit opslag :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da jeg var på besøg hos denne skønne pige var hun også træt, hun sagde at når hun kommer hjem næste gang er det kun 3 dage, så man kan være bekymret for at hun brænder sig sig selv ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Jessyca igen i fredags, sidste gang på Østerbro for nogle måneder siden.

Synes stadig hun er skøn og hendes blow og dejlige røv fik mig helt op. Hendes krop er tiptop imo!

Jeg kan godt følge nogle af betragtningerne i tråden, men ved mit besøg var hun frisk. Da jeg klagede over rummet og specielt det frygtelige rå loftlys, sprang hun starks afsted og hentede en elpære til en hyggelig gulvlampe!

Del dette indlæg


Link til indlæg
KindKiddo skrev, den Sunday, October 29, 2017 at 01:08:

@cobham Velskrevet indspark!

Jeg vil bare påpege, at Jessyca har fortalt mig, at hun nu er selvstændig, og alt hvad hun tjener, ryger ned i hendes egen lomme (hvertfald ved dette visit i DK denne omgang). Så bare rolig, udfra hendes info til mig, så er hun uafhængig, som du bekymrende kom ind på et par gange i dit opslag :)

Mange tak for de beroligende ord, KindKiddo. Godt at høre fra en ligesindet.

Jeg vil dog alligevel tage en snak med hende næste gang.

Selv om vi må regne med, at hun (nu) er selvstændig, har vi, der er glade for hende og håber, at hun vender tilbage, ingen interesse i, at hun brænder ud, jf. også Junglebøffens indlæg.

Cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jessyca er tilbage, men på ny adresse Tudskærvej og har fået nyt nummer, men er stadig lige fræk og lækker :-)

Klart nummer 1 på top 10

Hun siger det andet sted for forfærdeligt, det nye sted er hyggeligere mere diskret og beder

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...