lhrn

Chika ved Horsens

11 indlæg i denne tråd

Lørdag, alene hjemme ja hvad finder man så på, et smut på div sider for at se om der var nogen spændende annoncer og faldt så over denne  https://side6.dk/massage-escort/chika/8830 hmm adressen kendte jeg(ca 10 km udenfor horsens i et rødt hus) og det var ikke for noget godt men jeg skrev og spurgte til priser og om det var rigtige billeder, ja det var rigtige billeder af hende, skrev hun, det ville jeg jo nok også gøre :-) men ok jeg tog chancen og afsted det gik, og ja de billeder er rigtige eller ligner 99% dog tror jeg brysterne er lidt mindre end på billederne men skønne, store og økologske og vil gerne leges med. 1/2 time til 800 kr med rigtige kys og fransk uden, en ridetur og alm, alt til min store fornøjelse, om hun er til 69 ved jeg ikke, spurgte ikke.

Alt i alt en rigtig sød og naturlig pige med en dejlig krop og hun snakker godt engelsk. gentagelse, ja helt sikkert og hun er der ca 1 uge endnu

Hun har været her under et andet navn før, kan dog ikke huske hvad det var

L

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nytilsex skrev, 1 time siden:

Hvor god var sex og blow fra 1 til 10 og hvor gammel er hun ca ?  og hvad kostet din tur ? 

Altså oplevelsen som sådan var nok en 7´er.

Ok blow, meget kærlig og omfavnende med kys osv., så sådan i det hele en rar oplevelse, som kostede mig 800 kr. for en halv time. Kom dog lige lidt for hurtigt imo, men hun var sød at tilbyde massage efterfølgende, så ikke noget med at blive smidt hurtigt ud af døren.

Jeg vil nok vurdere hende til at være omkring de 35-40 år. Kroppen i min optik fejlede intet. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu