alander

Frække & Pikante FotoZuzan

8 indlæg i denne tråd

Heeej.

Har nu været så heldig at være forbi  FotoZuzan for anden gang.

Zuzan holder til i Herlev i en kælder indrettet til formålet med alverdens udstyr til at tilfredsstille alle former for lyster. hvis man skulle ha lyst til at få tage nogen billeder eller få lavet en film er der mulighed for det også.

Stedet er privat og diskret kælder rum i en lejlighedsbygning med parkeringsmuligheder ude foran nærmest lige ved døren.

Eneste minus ved oplevelsen er nok at Zuzan er meget svær at få fat på og lave en aftale med. Første gang tog det 2 uger at komme igennem og få lavet en aftale. Men måtte vende tilbage hurtigt efter og få tilfredsstillet min søde tand endnu engang. Hun nyder det 100% og er der kun fordi hun elsker sex det der ingen tvivl om. Ingen Rush på hende om at blive færdig.

Gjorde det to gange. da jeg kommer relativt hurtigt første gang og har det lidt sådan at jeg ikke for så meget ud af oplevelsen så  knalder jeg gerne to gange. Og dette var Zuzan helt med på.

8er ud a 10er. Kommer helt sikkert igen.

http://escort46.dk/user_detail/195/fr-kke-pikante-zus-tilbyder

Mvh

ALander.

 

 

Redigeret af alander

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er absolut ikke min erfaring at Zuzan er svær at lave aftaler med. Havde en skøn halv time med hende sidst hun var i Midtjylland. Hun svarede hurtigt på min SMS og vi sms’ede frem og tilbage om indhold. Jeg har booket hende igen næste gang jeg er i København, også uden udfordringer. 

Zuzan er efter min mening en drømmeelskerinde som virkelig nyder det hun gør. 

 

Redigeret af Kimovits

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu