Hop til indhold
Tutankhamon

"Amy Århus Incall/Outcall" revisited

Recommended Posts

Jeg var forbi Amy igen i dag - http://www.escort-side.dk/Århus-100-real-pictures?ad-id=7087 - for at se om 2. gang kunne stå mål med 1. (se evt. min tidligere anmeldelse af hende).

Hun er flyttet til en ny lejlighed - fortsat meget centralt i Aarhus - det er hendes egen og jeg vil mener at den er rimelig diskret, selv om bygningen ligger ud til en meget trafikeret vej.

Da jeg ringede for at aftale tid var hun lige i badet, så vi aftalte at mødes 1 time senere. Fik dog en SMS lidt senere som spirgte om vi evt. kunne rykke det endnu en time så hun kunne nå at tørre hår mv. - kvinder tænker I sikkert :-) 

Det kunne jeg dog ikke, så vi blev enig om at holde fast i den oprindelige aftale. Så skulle jeg nok overleve hvis hendes hår fortsat var lidt vådt.

Da jeg ankom til lejligheden tog Amy imod i en meget kropsnær kjole som virkelig fremhævede hendes dejlige figur.

Vi aftalte hvad jeg ville have af ydelser, ud over hendes normale program (jeg valgte megafransk og anal) og jeg hoppede ind i badet.

Derefter var det ind til Amy i sengen hvor vi startede med at kysse (med tunge) og kæle lidt hvorefter kjolen og trusserne røg af hende og vi skiftede til en dejlig 69 som fortsatte indtil hun kom.

Derefter fik jeg et dejligt blowjob hvorefter gummiet røg på og vi gik over i en doggy med første det ene og så det andet hul for at slutte af med en dejlig megafransk til mig.

Efter den omgang fik jeg en god gang massage hvorefter vi lå og snakkede og kælede - hun lever sig virkelig ind i det og giver en rigtig god GFE efter min mening.

Vi nåede også at starte på 2. runde men desværre så led jeg af det sædvanlige problem med ikke at kunne komme 2. gang - det er nok alderen som alligevel trykker lidt der for det var i hvert fald ikke pga. manglende engagement fra Amy's side.

Derefter var det i bad med mig igen hvorefter jeg kyssede hende forvel og tak og formodentlig på gensyn.

Hun planlægger at rejse hjem til Ukraine over julen for derefter at vende tilbage igen i januar, så mon ikke jeg formår at finde vej forbi hende igen en anden gang :-) 

Hun taler et udmærket engelsk og så der er ikke de store kommunikationsproblemer med hende. Billederne er uden tvivl af hende - jeg vil mene at de 2 hvor hun ligger i sengen på hvidt sengelinned iført rød top og trusser, er dem der yder hende størst retfærdighed for hun er en køn pige med en slank figur med kurver de rigtige steder og en naturlig barm. Videoen på annoncen tegner også samme billede.

Og ja, hun tager måske et par hundrede mere i timen end nogle af de andre piger (omvendt så er der heller ikke et hav af tillægspriser for til 1.800,- får man en time med både superfransk og kys og det er også der mange andre ender, hvis man lægger deres mange priser sammen og kan man klare sig uden superfransk og kys, er prisen på 1.600,- pr. time), men hun er det værd i mine øjne.

Så jeg synes I selv skal kigge forbi og se om I er enige, hvis I er i byen en dag og mangler lidt godt selskab.

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er et parkeringsanlæg ved Navitas som ikke ligger langt derfra og som, jf. diverse skriverier i medierne, er lidt overset og derfor ofte har ledige pladser.

Men derudover så er det jo Aarhus midtby så der er en del parkeringsanlæg i 10 minutters afstand af stedet.

 

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...