1955

Isa's store klit

16 indlæg i denne tråd

Endelig fik jeg besøgt Isa https://annoncelight.dk/showad/224377 Det var godt nok en speciel oplevelse - af den positive af slagsen.

Da jeg kom til hendes dør, stod hun bare der næsten nøgen, kun iført selvsiddende strømper og højhælede hvide sko og intet andet, jeg blev lige blæst bagover - tænkte hva' faen gør jeg nu? hun lagde sig på sengen med spredte ben, og sagde "og hvis du så lige betaler - inden vi går videre" jeg fumlede med mobilepay - underlig situation!. Fik først nu taget tøjet af mens hun bare lå og så på.

Jeg fik kysset kroppen og op og tungekysse fint, retur nedaf og endte ved fissen og den store klit, og gik så ellers igang med at slikke og sutte - spurgte et par gange om det var ok -og det var det sagde hun. Tror jeg "arbejdede" i ½ time før Isa nåede helt op, og jeg mener helt sikkert at hun kom en en go og lang orgasme. Jeg fik et blow med kondom (øv) hels uden, men jeg kom og det var ok. Bagefter hyggesnakkede vi et kvarters tid - en rar ting synes jeg. Isa er en voksen kvinde som har taget misundelsesværdige valg i livet, som hun nyder i fulde drag oplever jeg.

Kan kun anbefale Isa - særligt hvis du er vild med at slikke en helt ren velduftende / smagende fisse med en mega klit / meget lille pik (det ligner den altså) Hun er forrygende og faktisk skide smuk.

1955

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
asianman skrev, for 2 minutter siden:

Hun ligner undskyld mig en ombygget mand :-o Jeg har da aldrig set en kvinde med så meget hård på armene.

Men det er rent gætværk, jeg har ikke været sammen med hende/ham:D

Måske det bare skyldes, at hendes muskuløse krop kommer af andet end bare rugbrødsmadder og træning. :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Isa og hun er 100% kvinde og ikke en ombygget mand - for nu at bruge den beskrivelse. Mine besøg hos hende, har begge gange været rigtigt gode, men en fornemmelse af en kvinde som er afklaret med det hun laver. 

Jeg er tilbøjelig til at gi' Iscenesat Virkelighed ret i, at Isa's muskuløse krop nok ikke kommer udelukkende at grønkål, vitaminer og træning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu