Hop til indhold
Pappa-Oscar

Sundsvej 63 Herning. Endelig rigtige billeder

Recommended Posts

https://www.eroguide.dk/massage-escort/VICKY+Sønderborgvej+9/

Jeg synes, at man også skal fremhæve et sted, hvor billederne af pigerne er ægte og ikke " 110 % Real " som mange piger skriver i deres annonce = Fake.

Jeg har lige været en smuttur på dette sted, igen, og kan bekræfte, at billederne af pigerne er dem man møder i virkeligheden :lol:;)

Lara har jeg prøvet tidligere og hun er anmeldt positivt flere gange.

Hende hilste jeg på.

Stella havde jeg en hyggelig seance med, dejlig frisk pige / kvinde , da hun er omkring de 34, som hun selv skriver... flot..flot figur og dejlig blow og svedig sex. :rolleyes:

Dette her er IKKE reklame for stedet, men kun ros for at møde piger, der passer med profil, efter at have kørt forgæves flere gange, til forskellige steder i omegnen af Viborg :cry:

Jeg tror også på, at det eneste de useriøse steder kan rammes på, er ved at sige " Fake pictures " og så et pænt farvel og tak.

Selv om man så skal bruge storhjernen og ikke tænke med lillehjernen, men køre videre til de " verificerede piger ". :P:-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...