Hop til indhold

Recommended Posts

Så blev det tid til mit første escortbesøg. Det er ikke så tit, jeg har den mulighed, men familien er langt væk, og jeg har tid til mig selv i aften. Det skulle fejres, og valget faldt på Sara.

Jeg havde kun kunnet finde en enkelt anmeldelse af hende her på siden, og den var lidt lunken - men primært fordi anmelderen mente, at hun var nogle kilo større end på billederne - og det er ikke noget problem for mig.

Jeg skrev en mail til hende mandag, og beskrev nøje, hvad jeg ønskede, og vi aftalte, at hun skulle komme onsdag kl. 23. Det var lidt en overraskelse for mig, at hun var med på det hele, men hun virkede interesseret i min fantasi.

Hun ankom her til aften omkring 23.05 og undskyldte, at hun kom for sent - men det må vist siges at være inden for det rimelige :)

Det er korrekt, at hun formentlig vejer et par kilo mere end på billederne - men jeg er nu temmelig sikker på, at billederne er ægte nok. Til hendes udseende kan jeg kun sige, at det så absolut er godkendt. Hun er ikke en billedskøn modeltype - men hun er en pige, som jeg helt sikkert ville falde for, hvis jeg mødte hende i byen. Hun er meget ligetil og en meget naturlig pige - så det føles faktisk, som om man bare flirter med en, man tilfældigvis har mødt. Hun er intelligent (studerende) og ægte interesseret i ens lyster. Det gjorde det mere spændende end ellers.

Nå, hun kom ind, og vi satte os og fik et glas hvidvin og noget vand (så hun kunne tisse ekstra meget). Der gik ikke længe, før hun sagde, at hun var nødt til at tisse - så vi gik ud på badeværelset, hvor hun tog strømper og trusser af og tissede i et stort glas, og jeg slikkede hende ren. Hun bad mig om også lige at slikke hende lidt i numsen, hvilket jeg gjorde med stor fornøjelse. Hun virkede overrasket, men ægte interesseret, da jeg efterfølgende tog en stor tår af glasset.

Hun spurgte nu, om det var ok, hvis hun røg en smøg, og hun stillede sig i terrassedøren og røg, mens hun nippede af sin hvidvin - og imens knælede jeg bag hende og slikkede hende grundigt i røven. (I parentes bemærket har jeg aldrig oplevet en mere velsmagende røv.). Imens spurgte hun meget ind til mine lyster. Hun var interesseret i, hvad der drev mig. Hvor stammer min urinfetich fra? osv. Samtidig var hun tydeligvis helt vild med at blive slikket i røven. Jeg stak også en finger op i røven på hende (det havde hun på forhånd skrevet, at hun tændte meget på, hvilket må siges at være sandt. Jeg tændte så også på at slikke min finger bagefter). Det var ret interessant at tale med hende, fordi hun var så ægte interesseret, og det betød, at jeg delte nogle fantasier med hende, som jeg aldrig har fortalt nogen anden om. Hvem ved - måske kommer jeg en dag til at udleve dem med hende!

At hun røg en smøg, gjorde næste etape endnu frækkere for mig. Vi satte os igen ved bordet og drak lidt vin og vand, mens jeg indledningsvis slikkede hendes fødder og tæer. Så spyttede hun mig i munden, tog en mundfuld vand, skyllede munden, gurglede grundigt og spyttede det ud i mit glas, som jeg så drak.

Jeg rykkede hende lidt frem på stolen og slikkede hendes virkelig smukke og velsmagende fisse - og igen hendes røvhul, som hun er lige så glad for at få slikket, som jeg er for at gøre det. Efter lidt tid blev vi dog enige om at rykke ind i sengen, hvor vi tog alt tøjet af, og hun lagde sig på alle fire, så jeg for alvor kunne komme til med min tunge i hendes røvhul - og her skete det for mig fantastiske (som aldrig er sket før, men som jeg specifik havde ønsket i min mail): Hun pruttede mig i hovedet, hvilket hun gjorde et par gange. Det tændte mig helt vildt at snuse og slikke imens!

Om på ryggen med hende, så jeg kunne slikke hendes fisse, mens jeg igen stak en finger i røven på hende. Efter et pænt stykke tid var hun tæt på at komme, og hun foreslog, at vi skulle holde en lille pause, fordi hun gerne ville vente lidt med at komme.

Hun suttede nu min pik (med kondom) - og det har hun helt styr på!

Så spurgte hun, om vi skulle bolle, og vi startede med hende på toppen, hvor hun også fik spyttet mig dejligt meget i munden, men vi gik relativt hurtigt videre til doggy, hvilket var virkelig frækt - ikke mindst pga. den måde hun strakte hele kroppen ud på imens. Jeg kunne virkelig kneppe igennem, og til sidst spurgte hun , om det var ok, at hun kom. Jeg er ikke i tvivl om, at hun kom ægte!

Jeg spurgte nu, om jeg kunne kneppe hende i røven, og jeg forventede egentlig, at hun ville finde glidecreme frem - men det gjorde hun ikke. Hun bad mig bare om at spytte hende godt i røven først! Mens jeg kneppede hende i røven (hun tog den helt til roden!), spurgte jeg, om hun aldrig brugte glidecreme ved analsex, og hun spurgte lidt overrasket, om jeg da plejede det. Hun syntes, at det føles kunstigt med glidecreme. Hun vil gerne rigtig kunne mærke det - og det skal jeg da lige love for, at hun kom til :) 

Da hun efter eget udsagn var ved at være hudløs i røven, slikkede jeg hende i røven igen, inden vi gik ud på badeværelset igen, hvor jeg spillede den af, mens hun tissede mig i munden, og jeg drak stort set hver en dråbe, selvom hun virkelig havde meget at byde på. Jeg slikkede hende grundigt ren igen, og hun tog et kort bad.

Vi talte videre, mens vi tog tøj på, og da vi nåede entreen, sagde vi farvel med et dejligt, varmt knus, hvorefter hun efter aftale spyttede mig i munden og i ansigtet, inden hun gik ud ad døren.Mens jeg skriver, sidder jeg og drikker resten af hendes pis fra et glas, som nu er tomt.

Det må blive en klar anbefaling herfra. Hun er virkelig en interessant pige med en dejlig personlighed - og vi fik endda også talt så meget privat, at vi nu begge ved en masse om, hvad den anden laver.

Udseende: 8/10 (Hvis man forsøger at skære hendes personlighed væk - ellers skal karakteren være højere)

Personlighed: 10/10

Naturlighed: 10/10

Krop: 9/10 (Jeg kunne være fristet til at sige 10/10 - men jeg ved, nogle vil være uenige)

Frækhed: 10/10

Smag: 10/10

Duft: 10/10

Sex: 10/10 (Bedste anal ever!!! Og endda UDEN glideceme - det bliver I sgu nødt til at prøve, gutter!)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...