Hop til indhold

Recommended Posts

Det er denne yndige kvinde jeg udtaler mig kort om: https://escortguide.dk/P/i-m-not-in-the-city-at-the-moment-see-you-soon-31724.html

Jeg var allerede ved profil teksten ved at slå mig selv på lårene af grin...", the expansion of the mind on all seven levels of conscience and the liberation of the energy of the dimensions dense of the matter" - "fint nok moster sivsko" og tænke jeg på vej til hende, enten er der ikke styr på noget eller også bliver det mind blowing...vi endte på en mild mellemting. 

For tantra var det ikke, det var mere hendes ide om hvad tantra var, og den var opblæst, forfejlet og pinlig, jeg krummede især tæerne da vi skulle tune og ind på hinanden og "synce" vores kroppe og sjæle, så står jeg sq da af, specielt når det har en aura af påtagethed og skuespil.

Når det så er sagt er hun en skide sød pige, flot profil, smukt ansigt, og selve sex agten var yderst god. 

Jeg kan stadig ikke lade være med at grine over hun skriver "The tantra is the search of the spiritual increase, is to find the balance and to be able like that to enjoy this life in harmony with the universe."
men så længere nede i annoncen står der: STRAPON 300 EXTRA
Det matcher altså bare ikke hinanden.

Jeg vil gerne anbefale hende, hvis man blot siger "jeg vil have sex"...det var hun 8/10 og en dejlig varm og naturlig pige!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...