Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/samantha-big-titg-glostrup-24-7-bryst-xxl-35414.html

Var forbi Samantha i denne uge. Liderligheden kunne ikke styres, og med min "faste" veninde på ferie samtidig med jeg var i Glostrup, tog jeg chancen Kendt adresse på Hovedvejen, rimelig diskret, og har før haft gode oplevelser der.

Dette var dog ikke en af dem. Billeder passer fint med virkeligheden, der var dog ikke mange smil som på billedet. Da jeg ringede var hun sød og venlig, hvilket jeg altid vægter højt.

Så da jeg ankom midt på dagen som aftalt, var det dog til en træt og ikke smilende Samantha.

Jeg gav 800 for en halv time. Der var ingen kys, superfransk eller engagement med i den pris.

Selve akten var ligegyldig.

Min "ven" nåede på intet tidspunkt sit fulde potentiale, og jeg afsluttede stående, hårdt kæmpende med rystende ben ud over hendes bryster, men hun helt uengageret hev mig lidt i løgposen. Det var så lidt pirrende at jeg måtte tænke på ungdomskærester imens, for at nå målet.

Billederne er som tidligere nævnt retvisende, men selvfølgelig skarpere end virkeligheden. Hun har bøjle på tænderne, hvilket jeg egentligt syntes var lidt charmerende.

Under seancen formåede hun også at lave en 4-5 "honkere", hvor man ligesom prøver at trække snot i munden gennem en nasal rallende bevægelse / lyd. Hvis der kom noget må hun have slugt det, for hun spyttede trods alt ikke.....

For mig var det ikke pengene værd, og ærgrede mig over jeg ikke bare tog en egenproduceret håndtrold når jeg nåede kontoret.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest WhoKnowsWhat

Tja, hvad kan man lære af, at nogen finder nogle billeder af én skøn kvinde, og i stedet har én anden kvinde til, at være luder... 

Og jeg kan jo se, at "fremmede" kvinder har mindst 80% af alle de sex-annoncer der er. 

Og på eroguide.dk ligeså. 

Hmm... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"honkere" - mener du måske harkere? Din stakkel, jeg håber din sædvanlige GP er kommet hjem, så du kunne komme over den oplevelse! Og tak for at du tog én for holdet!

/DFyr_36

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...