Hop til indhold

Recommended Posts

Guest mannings

Hej, 

Jeg gentager lige hvad jeg tidligere har skrevet om Freja:

Freja er en seriøs tantriker for såvel kvinder som mænd. Hun er ikke for dem der søger en oliemassage og et godt hånd job. Dem der søger dette hos Freja har misforstået tantra'en og bør søge andet steds. 

Men tantrisk massage er for den uøvede ikke en tovejs kommunikation. Massøren, i mangel af et bedre ord, er blot et redskab der giver dig mulighed for at mærke din egen seksuelle energi, og hvis du forstår at være i den og har trænet dig til at kunne rumme energien ( dvs være fyldt og tændt af seksuel/erotisk energi, hvor du måske har mest lyst til at sprøjte, men afholder dig fra det), har du mulighed for at opleve de vildeste kropslige orgasmer. Det letteste under massagen er at få udløsningen, men det fedeste er at holde energien, opbygge den og holde og nyde den også efter massagen. Det giver nemlig super meget energi i dit liv til alle mulige andre ting. Dette kræver dog at du holder dig fra udløsning, hvilket kræver at du kan rumme al den seksuelle energi i din krop. 

Det er der tantra'en opleves og giver de største oplevelser.. Alt andet er bare en oliemassage og et håndjob eller mere, og det er ikke det Freja tilbyder.

mannings

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...