Hop til indhold
22 cm and thick

!ROXANA! Soon in svendborg!

Recommended Posts

Hallo gæve liderbasser

Så kommer en af de lækreste tøser igen til Svendborg - i hvert fald efter min - og nok også mange andres - mening. Den dejlige Roxana. https://escortguide.dk/P/-roxana-soon-in-svendborg--27027.html

Men der er sgu bare lige en lille hage ved det: Ingen samleje i denne måned skriver hun. Nu kan man selvfølgelig lave meget andet end at knalde. Men lige akkurat et samleje med Roxane er virkelig bare toppen. Jeg ville personligt have det lidt svært ved at være sammen med hende uden at måtte stikke den ind i varmen. Som jeg husker hende kan hun bare noget med underlivet som meget få andre piger jeg har været sammen med mestrer... 
Hvad siger I andre? Hvad skal hun tilbyde og til hvad priser for at i ville besøge hende?

Hav en god aften og få jer noget:

Ja, hvem ved hvad.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte hende også sidste gang hun var i Svendborg, havde en vildt lækker stund med hende. Den gang lovede jeg mig selv at besøge hende næste gang hun var tilbage. Har også for et par måneder siden sendt hende en SMS hvor hun fortalte at hun ville være tilbage i oktober.

Nu har jeg så set de nye anmeldelser fra København hvor man skriver ingen sex, og for første gang nogensinde er det ikke kun positive anmeldelser, og samtidig set billeder hvor hun næsten er mere langhåret mellem benene end min hund er. Det er desværre ikke noget jeg tænder på.

så nej der bliver nok ikke et besøg denne gang, hvor man ikke kan dyrke sex men kun sidde og snakke om hårlængde

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

En behåret fisse kan ikke afskrække mig fra et besøg (nærmest tværtimod) og jeg kan forstå at hun stadig tilbyder anal, så jeg skal nok forbi hende en tur denne gang. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kunne også godt finde på at kontakte hende og se om man kunne finde på noget sammen. Men kommer meget an på prisen. Gider ikke give en formue for at få den spillet af med en finger i min endetarm... ;-) Og analsex med hende bliver det næppe til. Men - mon ikke hun igen senere tilbyder "rigtig" sex. Hun er en af de ypperste piger jeg har besøgt. Det skal der en del til at overgå.... Og lader mig heller ikke skræmme af lidt hår på fissen. Tror ikke hun lader en hel urskov gro dernede, så hvis dusken er fin og trimmet vil jeg reelt hellere have lidt dusk end stubbe der kradser. :-)
Skal nok vende tilbage med en lille "Historie" hvis jeg besøger hende. Håber jeg også I andre vil gøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er nu heller ikke skræmt af en trimmet dusk, den ser bare ikke trimmet ud på hendes billeder. Jeg er heller ikke til pis i munden, eller smæk eller finger i røven. Så jeg venter nok til hun får sit gamle program tilbage

hun er absolut ikke den kønneste jeg har besøgt, men helt sikkert en af de sødeste og bedste besøg jeg har haft.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...