Hop til indhold
thearsepe

HOT BLONDINE JULIA I RØDOVRE

Recommended Posts

Har prøvet at besøge Julia i Rødovre - nærmest ud fra "når nu de andre i nærheden ikke har tid" ........, da hendes annonce ikke er specielt fyldestgørende og ikke specielt velformuleret.

https://escortguide.dk/P/ny-hot-blondine-julia-i-roedovre-36383.html

Hun holder til i en meget mørk kælder i Rødovre. Julia kommer fra den Dominikanske Republik og taler mildest meget dårlig engelsk, så alene aftalen pr. tlf. var noget af en prøvelse. Det fremgår ikke af hendes annonce og hvis det havde, havde jeg nok fravalgt hende, da jeg generelt ikke synes caribiske/sydamerikanske piger ofte (efter min mening), ikke leverer "varen" (ligegyldighed, kan ikke gå stærkt nok med at få en ud af døren, upåagtet den aftalte tid, osv.).

Hun hører så også til den mere "kødfulde" del af GP'erne. Pga. mørket og den flagrende gevandt hun havde over sig, kunne jeg ikke rigtig se hende størrelse og hvis jeg kunne, ville det også havde betydet, at jeg havde trukket mig igen, da jeg er til GP'er med ikke alt for meget på sidebenene.

Men i mørket aftalte vi en time for 1,400,- kr. for det hele. Dvs. både almindeligt og analt (med kondom), megafransk, sorte kys til begge og massage.

Efter at havde smidt tøjet og hun havde taget sine løse gevandter af, kom hun hen til mig og jeg skulle så tage hendes BH og trusser af. I mine hænders søgen, fandt jeg så ud af, at hun absolut ikke var nogen "letvægter", men når vi nu var kommet så langt ...... Men hun har en fin størrelse bryster og en lækker røv.

Men efter lidt kælen og nusseri kom vi ned på sengen og hun begyndte på en gang megafransk, mens hun masserede mit røvhul med en finger. Det blev afløst af en kort tid med sorte kys til mig og snart fandt hun et kondom frem og puttede det på kalorius.  Hun hoppede på og det gik op og ned et stykke tid (og nej hendes kusse er ikke stram). Via div. små-spanske ord, et enkelt engelsk ord eller to, ville så hun give analt, hvis det var i orden.  Så vi skiftede til det andet hul, men der var nu ikke den store forskel at mærke på hullet. Efter et ihærdigt ridt stod hun af og gav en gang svensk. Efter en aftørring, tilbød hun så en gang olie-massage, som jeg tog imod.

Efter jeg havde fået tøjet på igen, gik vi op ad trappen og da vi kom op til døren, kunne jeg se, at hun havde en rigtig flot røv (havde æsen ca. 20 - 30 cm. fra den på trappen og hun havde ingen tøj på).

Men alt i alt : hun er en sød pige, som virker som om hun gerne vil gøre det godt. Men som beskrevet er hun ikke helt min type og er vist ved, at være "lidt" brugt, er affarvet og hun havde stået lidt far langt fra barbermaskinen mellem benene.

Set ud fra en time med det hele, er 1.400,- kr. nok i orden, men ude på gaden fandt jeg så ud af, at det var nærmere 40 min., men jeg fik da lettet trykket.

På en skala fra 1 - 10 (10 er bedst) var hendes indsats til 8, men alt det "andet" generelt til en 4'er.

Dette er 100% relateret til mine præferencer og helt min egen mening !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...