Hop til indhold
Schwartz Nielsen

Fra Randers til Vejle - Som nat og dag.

Recommended Posts

Efter en sommer, hvor mit arbejde ikke har tilladt mig den frihed, at frekventere thaipiger her i landet, var jeg i onsdags en tur i Jylland, da "trangen" kom over mig. Jeg forsøgte først at få en aftale med Malee i Vestergade (Randers), men hun var desværre optaget. Jeg prøvede så Viborgvej 110 i Randers, og det var godt nok en speciel oplevelse.

Jeg har i det tidlige forår været på stedet, hvor jeg havde en god oplevelse med en smuk ung pige, der desværre havde skamferet sig selv med en kæmpe tegning på maven. Det foregik i et, mildest talt ufærdigt, lokale til venstre når man kommer ind i butikken, hvor jeg kunne ligge og se op på plastafskærmning, rockwool og manglende loftsplader. Jeg var derfor godt klar over, at stedet ikke just var "high class"; men intet kunne have forberedt mig på det jeg oplevede denne gang. 

Jeg ankom til stedet, parkerede ved det stedlige supermarked og spadserede de ca. 100 meter op til klinikken. Da jeg bankede på, blev jeg mødt af et ansigt i vinduet, der ivrigt gestikulerede, at jeg skulle gå over til siden af bygningen. Der blev jeg så mødt af en nydelig buttet thaikvinde, der iført sutsko og kimono tog mig i hånden og ledte mig videre rundt om huset, forbi bagsiden rundt om det næste hjørne og op ad en trappe til en lejlighed, der ligger oven på klinikken. Her blev jeg så efterladt uden et ord. I lejligheden sad der en anden thaikvinde og læste. Da hun så mig, spurgte hun mig på norsk? "Hvad jeg kunne tænke mig, massage eller massage og sex". Kvinden var som sådan nydelig, jeg vil skyde hende til at være sidst 40'erne; men velholdt og meget spinkel. Jeg måtte dog forklare hende, at jeg ikke var interesseret, da jeg simpelthen måtte ud af den lejlighed. Den lignede et bombet lokum, og der stank af gammelt sved muligvis et stoppet afløb. Det var så det rev i øjnene, og jeg ville ikke turde røre ved noget derinde da det er nogle år siden jeg sidst fik et stik mod stivkrampe...

Efter den oplevelse var jeg egentlig klar til at glemme alt om thaipiger; men efter at have konsulteret forummet her, og da jeg alligevel skulle forbi Vejle på vej hjem til Hovedstaden, lod jeg mig lokke til at besøge Yen's.

Jeg har ikke været på Koldingvej i flere år; men har tidligere haft fornøjelsen af Yen selv, inden hun begyndte at foretrække at lade de ansatte stå for løjerne. (Jeg husker hende mest for en fantastisk røv, som hun kunne bruge til UG og så de mest lystafskrækkende pornostøn, der var så overdrevne, at jeg ikke vidste om jeg skulle grine eller græde.) Jeg ringede i forvejen, og belært af de gode anmeldelser herinde, bestilte jeg tid hos Beer. 

Lad mig bare sige, at den ros Beer får i diverse anmeldelser er HELT fortjent. Hold da op, hvor er hun dejlig. Lille og buttet med et smukt (efter min opfattelse) ansigt og en umiddelbar liderlighed, der slet ikke kan skjules. Hun tog imod mig i døren, og spurgte om jeg ville masseres i et lokale i stueplanet, eller om jeg ville ned i kælderen. Da jeg spurgte til forskellen, fik jeg at vide, at i kælderen var der mere "privacy to be bad" - jeg valgte kælderen.

Beer er et fund, hun nyder åbenlyst sit arbejde, og hvis hun har grænser, så fandt jeg dem i hvert fald ikke. Vi tilbragte lidt over en time i kælderen, hvor hun gav mig en oplevelse af de helt store. Hun suttede som en drøm og havde rigeligt med øjenkontakt imens, derudover kiggede hun ofte på sig selv i et af spejlene og det er tydeligt, at hun tænder på, at se sig selv have sex, sutte og deepthroate. Hun rimmede uden at blive opfordret til det, og da hun insisterede på, at få en finger i numsen mens jeg slikkede hende, var der ikke megen tvivl om, at seancen også ville byde på græsk.

Efter at fransk,dansk og græsk havde resulteret i to udløsninger, som begge blev slugt med den mest sexede øjenkontakt, blev jeg slæbt op ad trappen til et velfortjent bad. Hurra for små blå piller, for i badet, hvor Beer som det mest selvfølgelige sæbede mig ind og vaskede mig af, gjorde lillebror honnør hvilket Beer tog med et smil, mens hun alvorligt forklarede mig, at vi altså ikke kunne have sex da hun ikke havde kondomer og tiden i øvrigt var gået. Det afholdt hende dog ikke fra at hive lidt i kalorius, og efter et par ryk satte hun sig på hug og suttede mig til dagens tredje skud. 

Da jeg kravlede ud til min bil var jeg drænet og lykkelig. Beer er fantastisk og jeg mindes ikke at have oplevet så fuldendt en sexgudinde. Eneste fortrydelse var, at hun ikke bliver i Vejle så længe, så jeg ved ikke om, jeg får mulighed for en gentagelse. Hun rejser hjem i starten af November, så hvis I skal opleve hende skal I til at skynde jer. Til de af jer, der planlægger at besøge hende vil jeg sige: god fornøjelse og sørg for at drikke rigeligt med vand inden, for Beer skal nok få jer til at svede for sagen.

 

Morten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ikke været på Koldingvej . Og fik beer.  Ja hun er for vild . Beste bj ever . Hun er vild i sex dejlig strem fiss.  Hun tager først hjem til jul 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...