Hop til indhold
Nis

Trans Barbie i København

Recommended Posts

 

Denne anmeldelse handler om denne skønhed: https://escortguide.dk/P/-latin-barbie-5-days--36635.html
Og jeg vil starte med slutningen.
Vi er lige færdig med den halve time, jeg havde booket. Jeg var ved at tage tøj på, hun sidder på sengen og venter. Jeg er nysgerrig og spørger hende: "Do you want me to write an review on the internet?" Hun kigger på mig, som om jeg er bussen, der lige er kørt fra hende i sidste sekund. Jeg prøver igen: "We have an website here in Denmark, where we can write about the experiances like this", samtidig med, at jeg bevæger mine fingre som om jeg er ved at skrive på et tastatur. Det slog mig efterfølgende, at hun nok forstod det ved første gang allerede, men lige skulle have tid til at overveje hvad hun skulle sige - for hendes engelsk er ikke dårligt.
Hendes svar var logisk nok: "If good yes, if bad no". Jeg trækker på smilebåndene. Og hun er åbenbart usikker på om jeg synes det var godt eller ikke helt så godt. Men til begyndelsen af det hele:
Efter at have haft 2 meget gode halve timer med trans Isabella på Islands Brygge var jeg klar på noget nyt med en shemale, hvis der var en der så lovende og ikke-fake agtigt ud. Og fandt Barbie. Navnet i sig selv er ikke særlig tiltalende, men billederne er gode og jeg besluttede mig efter lidt sms frem og tilbage at give den en chance. Stedet hun befinder sig i er et meget centralt sted i København, men absolut diskret alligevel. Forud spurgte jeg om prisen og hun meddelte at det var 1000 kroner for 30 minutter. Jeg spurgte om hun kunne komme og hun skrev "yes baby, no problem". Jeg spurgte hvad det ville koste, igen lød svaret "1000 kroner".
Jeg hæver forventningsfuldt 1000 kroner og cykler ind. Møder hende og må sige: Lækkert. Meget som på billederne. Fit. Trænet. Hun oplyser mig hun har 21 cm, og det er bestemt ikke helt forkert..

Nå, men jeg spørger hende lige en ekstra gang, om hun vil sprøjte for mig. Det vil hun gerne, men det koster så pludseligt 500 kroner ekstra. Jeg ved ikke, om det var en misforståelse via sms, eller om hun bare tog fusen på mig, men lige meget kan det være. Jeg accepterer, fordi hun er så lækker som hun er. Vi taler en smule smalltalk. Hun er fra den dominikanske republik. Jeg spørger hende, om hun sprøjter meget. Hun svarer "muchos". Jeg er ret solgt over det (selvom jeg kun havde 1000 med og dermed ikke havde mulighed for at opleve det). Hun beder mig om at smide tøjet og går ud. Jeg gør som der bliver sagt og venter. Efter næsten 10 minutter er hun tilbage - et sandt pragteksemplar. Virkelig lækkert.. jeg kan ikke lade være med at tage den i munden uden kondom på. Stiv bliver den og det er en fornøjelse. MEN.... Hun sms'er konstant imens.. Jeg vælger at ignorere det. Beder hende om at lægge sig på ryggen, spreder hendes ben lidt.. men det er åbenbart lidt halvforbudt at slikke kuglerne.. bliver ved med at sutte, hende stadig med telefonen i hånden. Jeg kan høre, der kommer sms'er tikkende ind hver 10. sekund. Jeg prøver at koncentrere mig på de 21 sekunder, så jeg får bare en smule ud af det. Kigger af og til op til hende, prøver at fornemme stemningen. Sjældent har jeg set et ansigtsudtryk, der var mere præget af kedsomhed, end i det her tilfælde. Intet smil, intet engagement, bare håbet om at det her snart er forbi. Forstå mig ret - jeg har sgu tænkt over, om det er min fejl, det her. Måske tænder hun af på mig, måske er jeg bare rigtig dårlig. Men uanset hvad, så synes jeg godt jeg kan tillade mig at sige, at hun som modtager af pengene har et ansvar. Men der kom ikke noget.

Sådan fortsætter det. Jeg prøver som sagt at få det bedste ud af det. Fortsætter med at give et blowjob. Underligt nok holder hun rejsningen, selvom hun ud fra ansigtsudtrykket næsten er ved at falde i søvn.. tager 3 minutter mere, indtil jeg efter måske 20 minutter i alt afbryder og siger: "Ok, i am done. Finish". Hun kigger overrasket op, spørger mig om jeg vil komme, men jeg gider ikke. Jeg er næsten der hvor jeg tænker at det ikke er det værd at spille den af her.

Det er så her, hvor vi kommer til udgangspunktet. Måske gik det op for hende, at jeg ikke var begejstret. Overvejede et splitsekund at oplyse hende om, at lidt mere engagement og lidt mindre mobiltelefon ville have gjort en kæmpe forskel - men vælger i stedet for at spørge om jeg skal skrive et review.

Det er gjort nu - men kan desværre ikke gøre som hun beder mig om: at skrive positivt om hende.

Den konkrete vurdering:

Stedet: Rent, rummeligt, diskret. Fuldt antal point: 10 ud af 10 pikke opad.

Udseende: Super lækker, rigtig god pik, navnet Barbie passer næsten rigtig godt, lidt dukkeagtigt udseende, men mørkhåret: 9,5 ud af 10 pikke opad.

Engagement og service: Her trækker det op, at hun holdt rejsningen hele vejen igennem. Så hun lander på 2 ud af 10 pikke opad, hvilket hun bør være meget tilfreds med.

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
tomneva skrev, for 9 timer siden:

Tusind tak, Nis, jeg har lige sparet en tusind eller to for noget bedre... :-)

Det er godt at høre. Udseendesmæssigt finder du næppe en meget bedre, men alt andet skal jo også spille :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...