Hop til indhold
Souhaite

Parida knepper som Nong i Trepkasgade

Recommended Posts

For da ikke også, så er Parida faktisk bare Nong (den gamle kending). Her blev jeg fortalt om en ung smuk Thai oppe ved området Harald Jensen, enda med et billede af en, viser det sig så, 25 år yngre udgave af Nong der så bare hedder Parida. Øv øv. Jeg så frem til en ikke silikone og en ikke botox Thai-nymfeagtig pige. Nong er vel et halvhundrede år og med mange mænd på erfaringen og proppet med diverse præparater.

Parida/Nong er sån set jævnt udmærket til massage og FP, men det er meget stereotypisk massage med hvis man vil betale (dyrt) hele sex-paletten, ikke videre sensuelt ofte rigtig kedelig. Hun kan de mekaniske dele til fulde. Trepkasgade er noget slidt.

Parida er ellers ikke så udbredt et mærke som Nong, Nang, Nee, No, Gib, Som og mange flere. 

Sån ka man bli lidt skuffet, men det er en del af spændingen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Amita Silkeborgvej er ordentlig til det ene og det andet (Århus)

Randersvej 7 og 13 kan til tider give massager af en ok type.

Hvis man kan fange en af de unge thaipiger Any i Randers ofte har får man en super massage - nogen gange vil de samme piger give mere service, ellers gør Any (Mariagervej)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ærgerligt med hende Parida/Nong tingest der. Det kendes udmærket med denne opbygning af forventnings afstemning og så er det bare en varm ballon. Af sådan en ældre dame at være er hun sådanset godt holdt, MEN det er pokkers med den Thaiholdning til silikone, de må elske silikone og alt det fyld ude i Thailand. Jeg mener silikone har fanden skabt, det er hårdt, knudret ofte noget grim og det giver et helt unaturligt udtryk der aldeles ikke fremmer kvinders udtryk. Parida/Nong er et rigtigt godt eksempel på hvordan silikone kan mere eller mindre ødelægge geografien af en sandsynligvis født smuk Thailands kvinde.

Pokkers med de søde mennesker og deres mangelfulde selvforståelse af deres store gud/budhas skabte egenværdi.

 

På Mariagervej 69 i Randers eksempelvis, finder man Som der er ung, slank, smuk helt eminent til massage og hun servicerer nogen gange med ekstra - hun anbefales klart. Her finder man kun naturens skabte underværk, ingen strutfyld de strutter helt naturligt og er ganske bløde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...