Hop til indhold
MrNormal

Christina in cph - bare lad være

Recommended Posts

Jeg har besøgt Christina (https://escortguide.dk/P/new-in-valby-christina-36443.html) og det er bestemt ikke anbefalelsesværdigt.

Jeg havde sat forventningerne ned og blev stadig skuffet. Som jeg forventede er billederne ikke af pigen, men hun er ung og frodig. Brysterne er dog meget mindre end billederne (de falske) antyder. Det var dog ikke til at se før pengene havde skiftet hænder og BHen røg af.

Jeg havde bestilt en halv time i forventning om at der så var fin tid. Det startede egentlig også meget godt, hun spillede den op til stiv og satte kondom på for derefter at udføre et helt hæderligt fransk.

Det varede dog ikke længe, så spurgte hun lidt uinteresseret hvad der var min "favourite position". Jeg fik hende op at ride og det var en fornøjelse at knalde hende. Så lige pludselig hopper hun af og siger "you finish?", hvortil jeg må melde ud at det ikke er tilfældet. Nu skifter vi til doggy, men kampgejsten er faldet så meget at det ikke rigtig er muligt. Jeg beder hende om at genoptage det franske, og det afviser hun blankt. Nu falder gejsten helt og jeg er ærlig talt også ret irriteret. Så efter at hun lidt halvhjertet har givet lidt svensk stopper jeg seancen og går med uforløst sag. 

Meget sigende så er hun også helt fraværende mens jeg klæder mig på og går. Ikke så meget som et "goodbye" får hun over sine læber, alt fokus er i telefonen.

Håber jeg kan redde en anden stodder fra at spilde penge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...