Hop til indhold
APmøller

Singha Thaimassage Nørre Farimagsgade 29 kld

Recommended Posts

Så gik turen forbi Singha i håbet om en god gang thaimassage og sex for en ½billig mønt, havde lige været forbi Sølvgade 92 b, men den modne thai på ca. 40 var for petit til mig, og i øvrigt var jeg allerede i forvejen blevet afvist ved Cassiopeiastars pga. travlhed, helt min egen skyld da jeg ikke havde reserveret tid. Så turen gik videre til Singha i Nørre Farimagsgade 29 kld. Døren blev åbnet af en moden lady på ca. 40 år, hun var rimlig pæn og frisk, så jeg tænke ok det går..Jeg betalte de 1000,- og fik efterfølgende standart body to body som ikke var det vilde, men som man altid er glad for at få prøvet. Hendes BJ var ikke fantastisk, jeg havde en ordentlig rejsning på og har i forvejen en pæn str. på ca. 15 cm, hun gokkede den i kondomet som sad lidt løst, det var nok et xl. Så satte hun sig på den lidt, og fik derefter turen i misionæren, doggy og missionæren igen. Hun anstrengte sig meget kunne jeg tydligt se på hendes konstant skiftene ansigtsudtryk, og hun kunne ikke tage den vilde tur bagfra, sådan er det med de Thaipiger, men trods alt holdt hun stilen i missionær stillingerne fuldt ud til hendes kompliment. Jeg kunne ikke komme til sidst, og så tog hun kondomet af mig og gav mig en sindssyg gang svensk som endte i en maseplasker..

 

Alt i alt vil jeg give oplevelsen 8/10. Ville helst have haft en sild på 25-35 år og rigtig massage, men altså man kan ikke forlange hvad som helst, og så er det jo bare at kigge på sig selv og se realiteterne i øjnene. Trods alt var hendes body2body helt ærlig og reel, men det er jo ikke det man går efter for at få rigtig sex.

 

Jeg kommer ikke igen hverken hos thai eller udenlandske piger, hvis jeg skal til thai massage nogensinde igen vil jeg virklig have noget for pengene som f.x. i Thailand eller asian.. Jeg går kun efter de danske piger i fremtiden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok, jeg har ellers været der 4-5 gange ialt... 2 af gangene var jeg virklig heldig, både med en jævnaldrene supersporty tøs og en ung pige der hoppede som en drøm. Ellers har det altid været konventionel body2body eller thaimassage med happy ending, denne gang betalte jeg 1000,- ellers har jeg givet 800,- for en ½ time og det er helt iorden.

 

Edit: Jeg har set de andre dårlige anmeldelser, bl.a. nogle har betalt for 1 time og stået på gaden efter 20 minutter, og en anden betalte 1400,- for en velafvejet thai mama. Det er ikke iorden, men sådan er livet og nogen gange betaler man bare og får noget der kunne være meget bedre.

Redigeret af APmøller
edit var nødvendig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har udelukkende har de værste thai oplevelser (mareridt) hos Sigha pigerne. 

Har været der 3 gange., 2 gange mega stiv fra byen og blev lovet en slim and young girl. Fik en gammel “rotte” uden bisser i munden.

Den første gang var jeg ædru, hvor Thaidamen var sød og venlig med kunnne slet ikke masserer :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er bare noget jeg ikke forstår her .....

Singha ... og for den sags skyld flere andre thaisteder ... får konstant næsten udelukkende dårlige anmeldelser ....

Og alligevel eksisterer de år efter år efter år.

Er det fordi der trods alt er mange tilfredse kunder eller er der andre årsager?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Formodentlig fordi der er masser af kunder derude , der aldrig har hørt om eroguide og dermed ikke bliver advaret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Singha er det eneste sted i bekvem afstand fra Strøget mm, hvor man kan ringe på uden aftale og få sex. Næsten døgnet rundt. Man skal ikke huske et telefonnummer, slå op på Escortguide på en firmatelefon eller hvad der nu kunne hæmme ens udfoldelser. Fingeren på dørklokken, ræk damen nogle penge og du er kørende. Hvis Dream eller Wandee kørte med samme serviceudbud/prisstrukturen, ville Singha lukke.

Del dette indlæg


Link til indlæg
maximus skrev, den 6/10/2017 at 13:50:

Formodentlig fordi der er masser af kunder derude , der aldrig har hørt om eroguide og dermed ikke bliver advaret.

Alt i alt et dårligt sted. Jeg har i tidens løb snakket med flere piger i forskellige butikker der har arbejdet der og ejeren har en tendens til at snyde dem for penge. Derfor er der en del udskiftning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...