Hop til indhold
flinkmand

Nara Thai i Vejle flytter

Recommended Posts

Jeg har igen været på besøg hos S ved Nara Thai i Vejle.

Oplevelsen var i top, og som jeg tidligere har anmeldt er hun i mine øjne en lille perle. S var optaget da jeg ankom, og jeg blev placeret i værelset til venstre indenfor døren hvor bordelmutter holder til, indtil S blev ledig.

Bordelmutter oplyste at de lukker på fredag på Kalkbrænderivej og åbner i starten af næste uge på Havnegade 13 i Vejle. Dermed må Havnegade i Vejle vel snart omdøbes til Thaigade med alle de klinikker der efterhånden ligger i området. (Langelinie er jo også kun en spytklat væk).

 

  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Håber at stedet bliver ligeså lækkert med bad osv som det gamle.

8000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kunne jo have håbet på at de flyttede til et lidt mere diskret sted med mindre trafik, men det blev det jo så desværre ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig med Bommer - beliggenheden på Kalkbrænderivej er elendig, med meget trafik, og Havnegade er da bestemt ikke bedre. Det kan være at huslejen er billigere! -- men hvis kunderne bliver væk er det ikke nødvendigvis en bedre forretning.

Det virkede i øvrigt lidt uprofessionelt idet hun havde lavet en stak nye visitkort med den nye adresse, som hun udleverede et eksemplar af, men telefonnummeret var forkert, og det var et helt andet nummer, så det var ikke bare en enkelt trykfejl - hun havde ikke selv opdaget fejlen, før jeg gjorde hende opmærksom på det.....

 

 

 

 

 

 

 

"

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, S er lidt af en ener. Jeg hørte, at pointen med det nye sted netop er, at der åbenbart er en bagdør, så det bliver mere diskret at komme ind og ud. Gu ved om de maler den grøn?:D (PS: til de lidt yngre: "Behind the Green Door" er en pornoklassikker på højde med Deep Throat, og absolut seværdig).

Har de fået nyt nummer?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Decameron: Telefonnummeret er stadig det samme, men hun havde skrevet forkert tlf.nr. på de nye visitkort. Ved du hvor bagindgangen er fra Havnegade - det må vel næsten være i gården ved blomsterhandleren....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok. Men nej, har ikke været der endnu. Lyder sandsynligt det du skriver. Med lidt held kommer jeg forbi og finder ud af det ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×