Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/sexy-susy-amager-come-back-34025.html

Efter at have nydt godt af alle jeres anmeldelser, anonymt, har jeg tilmeldt mig EG for, at "gi' lidt tilbage" ;)
For en 'nybegynder' i denne verden, var det meget svært at vælge mellem alle de flotte damer. Men jeres "advarsler/anmeldelser" hjalp med noget af sorteringen, og i sidste instans, faldt det (svære) valg på Suzy.
Jeg har ikke just den krævede højde til en professionel basketball-spiller, så jeg foretækker en petit størrelse omkring 1.60-1.65, nogenlunde det samme som jeg.

Vi aftalte at mødes i dag kl. 13, og jeg bekræftede aftalen inden jeg kørte afsted kl. 12:30. 10 min. efter be'r hun om at det bliver 1/2 time senere; lidt ærgerligt, men jeg har god tid(fri) i dag, så jeg snupper en kop kaffe på vejen, mens jeg glæder mig lidt mere.
 Hun møder mig med åben dør og stort smil, og jeg kommer ind, og vi får det praktiske ud af vejen.
Vi starter med et brusebad sammen, og allerede mens jeg tager mit tøj af, har jeg svært ved at skjule min begejstring :D
Hun vasker mig, og jeg kommer til at tænke på Eddie Murphy i "Coming to America", >the royal penis is clean, your highness< :lol:
Ind i sengen og starte med noget afslappende krops-massage. Vi taler om alt muligt, der i blandt musiksmag, så pludselig hopper hun ud af sengen, og skifter til noget go' gammeldags jazz-musik ;)
Hun er god til massage, skal jeg iøvrigt lige sige; hun har noget træning, og det er et stort plus fra min side ;)
Som den gentleman jeg er, må resten af seancen udfyldes af jeres egen fantasi, men husk at inkludere flere stillinger ;):D
Hun er varm, venlig og til trods for, at hun siger, at hun har haft travlt, så føler man ikke, at hun holder øje med klokken.
Hun planlægger snart en ferie (start næste måned?), så jeg må prøve at finde tid til et returbesøg inden da, men ellers har hun lovet, at hun kommer tilbage, og det vil jeg også ;)

If you read this Suzy, this is the original song I was talking about <3;)<3

 

  • Synes godt om 3
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

"tyv tror hver mand...", ja undskyld, men det var det første jeg tænkte på, som svar...:mellow:

Det KUNNE jo også godt være, at vi bare var to, der havde en god oplevelse....som så kommer til udtryk på samme dag (med 12 timers mellemrum).
Jeg HAR læst @MySusy's anmeldelse, lige før jeg skrev min egen, og er lidt "jaloux;)" på, at han fandt hende 6 måneder før mig, men samtidigt er jeg også glad på hans vegne.

Ja - jeg(vi) er ny(e) i dette forum, men hvis "standarden" er, at en dame kun må roses én gang om måneden - af 'gamle' medlemmer; siger det så ikke mere om dem, der "sætter standarden" ?!? Og jeg kan vel ikke komme af med mit "nyt medlem"-skilt før, at jeg har været aktivt med i dette forum?!?
@slapman ---> @slap-af-mand :):)

I >min verden< skal roser uddeles til dem, der fortjener dem...og ris, er noget man spiser til kylling i karry :D
Så hvis du i fremtiden har et problem med mine "roser", må du da hellere end gerne skrive det direkte til mig ;-)

  • Synes godt om 7
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt bakke op omkring denne lille firecracker. Har selv besøgt hende da hun var på Østerbro for et par måneder siden. En lille dansetrold. Husker et noget energisk blow. God fræk fisse, masser af energi, fint engelsk og flot krop/ansigt, petit, meget smilende. Hun er god nok og en sød pige samtidig

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×