Hop til indhold
elvikingo69

Rubi full service 800 dk - ADVARSEL - HOLD DIG LANGT VÆK!

Recommended Posts

Det så jo godt ud på annoncen: https://escortguide.dk/P/-rubi-full-service-800-dk--35760.html

Men ALDRIG  har jeg oplevet noget lignende! 

Kom ind ad døren, og hun er ganske flot, og jeg var ikke i tvivl om at jeg ville blive.  Vi tog hurtigt tøjet af og hun begyndte at danse frækt og grine.  Tænkte at det bliver fedt, men jeg blev klogere.  Når der endeligt skulle til at ske noget - var det virkeligt ringe.  Dårlig fransk og hun stoppede hele tiden og "skulle holde pause", danse lidt igen, og grine midt i det hele.  Jeg begyndte at blive lidt mistænkelig og bad også om 69 m.m.  Det skulle koste ekstra - UD over de 800 jeg allerede havde givet hende.  OK, så fik hun en plov mere, men intet skete.  Hun var ikke til at komme i nærheden af og blev ved med at afbryde og grine mærkeligt. 

I sidder måske og tænker: han er nok så frastødende at hun ikke ville have noget med ham at gøre.  Jeg må bare sige - jeg er ung, og godt over middel.  Jeg har aldrig aldrig oplevet noget lignende. 

Da jeg beder hende igen om at gøre hvad jeg har betalt for siger hun: "nu gør jeg dig færdig med hånden og så er det slut, og du kan gå i bad".  Jeg sagde nej, og jeg havde betalt for 45 minutters sex - ikke et håndjob og et bad før tid. 

Det udviklede sig til et skænderi og jeg bad om min plovmand retur.  Det ville hun ikke og da det ikke ledte nogen vegne, og jeg ikke bliver fysisk med kvinder, valgte jeg at tage mit tøj og gå.  Hun blev fuldstændigt psykopatisk og begyndte at kritisere nordeuropæiske mænd og vi ikke skulle tro vi var noget. Det var helt i skoven og rent bondefangeri. 

Min klare anbefaling: lad dig ikke nare - hun ser godt ud, leder dig til at tro der skal ske noget, men så går det galt.  Hun har en helt anden agenda - og det er at snyde os for vores penge. Bliv langt væk - hun har ikke fortjent dem. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

.. Men, det er da ikke pigen på billederne, for de ligger da alle steder på nettet ?!

Eller er det bare en pige, der "minder" om pige på billederne - eller hvordan ?!?!

Men, ja lyder lidt som et Scam

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...