Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg lod mig lokke af en tiltalende, men også almindelig annonce med henblik på at få et godt deepthroat blowjob.

Det var Izabel, som også holder til tæt på, hvor jeg bor. Jeg blev modtaget på den almindelige måde med at komme ind i opgangen. Hun var nøgen med en håndklæde omkring sig. Jeg blev budt venligt velkommen til en lejlighed i Sydhavnen.

Izabel har desværre den vane, at hun sletter sine sms'er hurtigt og derfor ikke kan følge i den korrespondance, som havde fundet sted -- i dette tilfælde over mange timer.

Mit mål var deepthroat, men da vi nåede sengen vidste hun det ikke. Og med min pik var det ikke noget, hun ville binde an med. Og at stikke tungen ud af munden, for at få plads til pikken, var hun ikke lige med på. Resultatet blev så lidt la-la.

Hun er så ung, som annoncen siger:

https://escortguide.dk/P/new-girl-sydhavn-private--34575.html

Hun ser også godt ud og er sød og venlig. Hun er lidt mere end buttet og med dejlige store patter, som man kun må kæle blødt med. Hun er vist studerende i København og i øvrigt fra Polen.

Hun vil helt sikkert også gerne yde en indsats for de få penge, som hun kræver. Men noget sexdyr er hun ikke. Det gik ikke så godt mellem os, at det er noget at skrive hjem om, for det hun kunne tilbyde var ikke efter det, jeg havde forventet, og som jeg mente, at hun havde bekræftet pr. sms -- nemlig deepthroat.

Selvfølgelig kommer jeg ikke igen, men det kunne andre måske have lyst til. Hvad ved jeg?

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...