Hop til indhold
Nis

TS Isabella - jeg er fan

Recommended Posts

Hej og god aften..

jeg har været forbi denne shemale i dag og faktisk også i går: https://escortguide.dk/P/ny-liderlig-ts-isabella--36361.html

Isabella holder til på Islands Brygge i en fin og ren lejlighed, der er helt perfekt til formålet.

Hun siger hun er 24 år - og det skal nok passe. Det er hende på billederne. En af grundene for at jeg valgte hende var billedet med den danske avis. Jeg har simpelthen for mange dårlige oplevelser efterhånden og går benhårdt efter dem, der virker troværdige (mest af alt danskere, men ved shemales ligger landet på en anden måde).

Isabella er oprindeligt fra Venezuela. Angående udseendet, så har jeg aldrig før været så positiv over en person før. Hun ligner ganske enkelt en trænet, velskabt kvinde (gode trænede ben og en fantastisk røv, der blev skabt ved utallige squats de sidste to år) med en flot og meget velfungerende bonus, en trænet kvinde ikke har at byde på.

Jeg vil ikke komme så meget ind på selve akten, men jeg spurgte om jeg kunne få hende til at sprøjte, hvilket jeg betalte lidt ekstra for begge gange og som blev udført med allerstørste kompetence.

I profilen står der i øvrigt, at hun kysser, hvilket jeg desværre ikke oplevede.

Alt i alt to virkelig gode omgange - og i øvrigt allerførste gang at jeg oplevede en god kemi efterfølgende med en shemale.. det har tidligere altid været lidt akavet.

Jeg er stor fan. Hvis du kan lide shemales fra Sydamerika, der er trænet og feminine, så er hun den rette. Hun smutter onsdag, men er vist tilbage i midten eller slutningen af november.

 

Venlig hilsen,

Nis

  • Synes godt om 2
  • Tak 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
jvnl skrev, for 13 timer siden:

Hvad var priserne ca? :)

1000 kr er vist standard hos hende. Gav 500 ekstra for at sprøjte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×