Hop til indhold

Recommended Posts

Har planlagt en tur hos Gamrai med ophold 1 times tid med lidt af det hele. Mine fysiske behov går på at finde en petite thai, som er ung, køn, smilende og sød, som har pæne bryster og helst glat forneden. Er der nogen iblandt jer saglige specialister, som kan give mig et hint om, hvem jeg skal vælge? Jeg ved godt, at alle parametre vil være at skyde højt, men det kunne jo være. Giv et bud, tak.

mvh a.man

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nogle gange besøgt stedet og er gået derfra med tilfredshed. - Jeg kan ikke sætte navn på nogen af pigerne. - De skifter dem jo ud af og til. - Jeg plejer at bestille en times body2body med en ung pige, og så viser der sig altid køn imødekommende pige, som tager sig af mig. - Under behandlingen kommer hun som regel med spørgsmålet: Ønsker du "mere" - og så har jeg jo allerede fundet ud af, om jeg har lyst til mere nydelse med pigen. Det har jeg som oftest. - Hvis du ikke bryder dig om, at pigen er behåret i skridtet, bør du nok spørge for ud, om det kan opfyldes. - (Jeg har det modsat, jeg synes pigerne er smukkest med en mørk hårdusk mellem benene). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...