Hop til indhold
Jung

Pha thaimassage Fl

Recommended Posts

Tag forbi hos Pha's thaimassage i Apenraaderstr i Flensborg igår.

Har tidligere været der 15+ gange, og altid har det været meget blandet med massage med mere.

Pha ejeren var der desværre ikke igår, hende har jeg ellers haft mange gode stunder med,det samme har jeg haft med 3-4 andre, men nu var hun på ferie i Thailand i 2 måneder, så jeg måtte afprøve en ny pige, ca 30+ år og egentlig meget pæn, men!

Viste sig at det ikke var noget at skrive mere om, da det mere var olie spild end massage, den afsluttende b2b var så ringe at jeg ik gider skrive om den, pris 120€ for 1 time.

Tror jeg nu afventer til Pha igen er hjemme eller opsøger nogle af de andre thai piger her i området som tidligere har arbejdet hos Pha hvor jeg har fået en super oplevelse.

Jung

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jung

Vil sætte stor pris på en adresse eller to på hvor i Flensburg man kan få super god massage med Happy Ending (HJ eller BJ)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pha thaimassage kan du få hele hele pakken med massage og hand eller body2body som udgangspunkt,  hvis du har været flere gange ved ejeren Pha, kan det godt udvikle sig til mere med hende, det samme med de piger som hun har ansat, mange gange udvikler det sig, dog ik noget som man snakker højt om uden for 'room' https://da-dk.facebook.com/Swan-Thaimassage-276796609012251/ adressen er Apenraderstrasse 71.

Asia huset på Schiffbrücke 56 er sted med 4 lejligheder og som regel er der 2 personer i hver lejlighed, et noget smusket sted men sommetider findes der helt sikker pæne pige der. https://sexnord.net/

Under her web adresse på 3 steder hvor der tilbydes super god og lækker thaimassage, dog uden xtras.

https://www.taratip-thaimassage.de/

http://www.sukhomassage.de/tablet/index.html

http://www.buatong-thaimassage.de/

Jung

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...