Hop til indhold

Recommended Posts

Hej Alle

Jeg var på besøg hos Angkor Wellness  https://escortguide.dk/P/-good-massage-ring-nu--24050.html#&gid=1&pid=8 , hvor jeg havde fornøjelsen af Sara.

Sara står til at være 20 år, men siger selv at hun er 22. Min aldersbestemmelse er ikke så god, men det er sikkert rigtigt nok. Sara er temmelig lille med en rigtig lækker krop.

Hendes bryster er en lækker håndfuld af ungpigebryster. Ikke noget der er fixet på nogen måde. Jeg mener ikke der er tatoveringer, så vidt jeg husker. I mine øjne er hun rigtig pæn, uden at være fotomodeltype. Når massagen begynder, smider hun alt tøjet og det er jo dejligt. Det eneste hun har på under hele seancen er en kæde rundt om livet. (altså en tynd pyntekæde, som i en halskæde).

Prisen for en time blev 1.500. og det var rigtig godt givet ud. Hun skal hjem i løbet af start oktober, men jeg kunne ikke helt forstå hvornår. Hendes engelske er nok lidt under middel (eller også er det bare mig der ikke helt forstår hende), men alligevel fin kommunikation.

Vi startede med massage, som så gik over i dejlig sex, hvor hun følger fint med i de stillinger man godt kan lide. Hun er meget smilende og det virker også som om hun gerne vil snakke.

Hun giver et dejligt bj og hun er meget berøringsvenlig og hun tager godt imod og smager godt når hun bliver slikket.

Når det nu er Kmer massage og stedet hedder som det hedder, er de vel nok fra Cambodia. Lidt sjovt var det så, da jeg spurgte hvor hun kom fra og hun sagde at hun var fra Koh Chang i Thailand. Så gik der 5 minutter, så sagde hun at hun altså var fra Cambodia, men hun havde arbejdet i Thailand. Om hun kommer fra det ene eller det andet land, er fuldkommen underordnet for mig. Hun var sød og dejlig og det var god sex !! Så er jeg glad.

Håber anmeldelsen kan bruges og jeg håber også min økonomi strækker til at besøge hende igen inden hun tager hjem. Men der er jo også andre piger derude og jeg kan læse at Ice også skulle være et besøg værd, så måske er det bare et sted hvor der er søde piger med mellemrum.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Honda

Var det en helt almindelig sølv kæde, eller? Kæden kan nemlig godt være en, som skal holde onde ånder væk. Det bruges meget i Cambodja. Ja undskyld at jeg skubber et nyt emne ind.

:):):)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kiggede eller mærkede ikke specielt efter, så om den var af sølv eller andet materiale kan jeg ikke lige sige. Jeg fokuserede på noget andet :D . 

Men ja det kan da godt være at der har været noget religiøst ind over. Men interessant at vide.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...