Hop til indhold
Jack sparrow

Gabriele Brasilian professionel massør - advarsel!

Recommended Posts

I rigtig lang tid har jeg "bare" nydt godt af jer andres gode anmeldelser samt advarseler, men efter min oplevelse idag føler jeg at jeg bør give lidt tilbage således at andre ikke laver samme fejltagelse..

 

Jeg har en forkærlighed for brasilianske/ spanske skønheder, og elsker samtidig en dejlig erotisk massage.. derfor besøgte jeg idag "Gabriele Brasilian professionel massør" https://escortguide.dk/P/gabriele-brasilian-professionel-massoer--24843.html

Jeg skriver inden besøget frem og tilbage med hende, og vi bliver enige om 1 times hot body2body inkl prostata massage. Da jeg møder op bliver det hurtigt klart for mig at hun IKKE er den samme som på billedet (heller ikke selvom man ligger nogle år samt kilo til), og det burde måske have sat mine alarmklokker igang, men jeg vælger at gå med op alligevel da jeg er godt liderlig.. vi afregner jf det aftalte, og massagen går igang.. massagen er virkelig dårlig i forhold til det som jeg tidligere har prøvet, og hun virker enormt uangageret og i det hele taget som om det bare skal overstås.. der bliver sjasket lidt på ryggen og benene hvorefter hun forsøger at gnide hendes bryster over min ryg på en meget kikset måde. Derefter beder hun mig, efter hvad der føles som relativ kort tid, om at vende mig - hvorefter hun sjasker lidt videre på forsiden.. nu er tiden så kommet til prostata massagen som hun mildesttalt er så elendig til at det faktisk gør ondt, samtidig med at hun sjasker en halv liter olie ud over kalorius og begynder st rive i den. Jeg beder hende stoppe prostatamassagen, som hun gør, og fortsætter derefter endnu engang MEGET uangageret massagen af kalorius hvorefter jeg gør mig færdig.. tager tøj på og bliver lukket ud af værelset. Herefter bliver det endnu mere mærkelig da hun vælger at gå direkte ind i et andet værelse og tale med en anden pige istedet for at følge mig ned af trappen og ud af døren!! :angry:

 

Jeg vender mig derfor om på vej ud og siger at jeg synes hendes opførelse er lidt mærkelig hvorefter jeg smækker døren. Jeg står nu ude på gaden efter bare 30 min (og ikke en time som jeg havde betalt for), med en RIGTIG øv oplevelse. Jeg cykler hjem, og kan mærke vreden stige på vejen hjem - så derfor skriver jeg til hende at hendes massage er noget af det værste, mest uhøflige og mærkelige jeg har prøvet, og at jeg bestemt heller ikke er tilfreds med at have betalt for en time hot body2body og kun ha fået 30 min body (altså uden "hot" delen som jo koster ekstra). Desuden skriver jeg til hende at prostatamassagen, som jo også kostede ekstra, også var en fiasko. Hun svarer at hun ikke så at jeg betalte for hele pakken da hun aldrig lægger mærke til hvor mange penge hun får - hvilket jo åbentlyst er noget pis at fyre af.. derudover skriver hun at hun slet ikke kan lide at give prostatamassage :shock: (Noget som hun måske så skulle lade være med at aftale med kunder pr sms så)..

 

Nå men ihvertfald så vil jeg på INGEN måder anbefale nogen at besøge hende ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

I offer professional massage and body to body massage (nakken).

 

B2B i nakken må da være ophidsende ;-). De seneste anmeldelser fra adressen har ikke været særligt opløftende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
RasmusCPH skrev, den 25/9/2017 at 20:32:

Det er lang tid siden der har været ordentlig service hos brasserne i Rødovre, længtes efter skønne Bruna..

Åh ja, Bruna var i en liga for sig - kunne hun da ikke lige komme på et lille gæstebesøg <3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...