Hop til indhold
Guest flinkmand

Monica i Fredericia

Recommended Posts

Guest flinkmand

Hermed en noget forsinket anmeldelse af Monica i Fredericia, som jeg besøgte for ca. 14 dage siden. Monica holder til i en diskret beliggende lejlighed sammen med en veninde. Hendes billeder er nok nogle år gamle efterhånden, og hun har vel også fået en lille smule mere på "sidebenene", men er absolut en pæn og meget sød pige som fortjener en god anmeldelse. Der kan ikke tilkøbes ekstraydelser hvilket er et lille minus. Pænt og rent bollerum og ok badeforhold.

Hun er i øjeblikket i Tjekkiet og kommer først retur til Danmark mandag den 25. september, hvorfor hendes annonce ikke er aktiv, og jeg ikke har mulighed for at linke til hendes profil.

Hun nævnte i øvrigt at hun påtænker at flytte til Aarhus og lære dansk og få en uddannelse, hvilket nok vil betyde at hun stopper indenfor faget. Hendes engelsk er i øvrigt heller ikke blændende, men hun har et sødt og meget venligt væsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...