Hop til indhold

Recommended Posts

Fik lyst til at prøve en ny pige og valget faldt på Nina: https://escortguide.dk/P/nina-oesterbro-3-last-days--35907.html

 Fik aftalt en tid og mødte op. Det er ægte billeder og brugen af avistricket virker også troværdigt. Nina holder til på en sidevej til Jagtvej ved Fælledparken. 

Nina lød sød og serviceminded i telefonen, hvilket langtfra er en selvfølge, når der er tale om østpiger. Da jeg mødte op fik piben en anden lyd med en kommanderende tone. Fik at vide at superfransk koster 200 ekstra og købte så denne ydelse med. Desværre var Nina's superfranske noget af det mest elendige, som jeg længe har modtaget. Der var nærmere tale om et håndjob. Kalorius kom næsten ikke ind i munden. 

Nina er også temmelig kommanderende i sengen. Men jeg fik endelig gjort færdig. Da jeg gik ud på badeværelset for at vaske mig, kom Nina derud og begyndte at skynde på mig. 

Nina virkede totalt udbrændt. Hun er en køn pige med en lækker krop. Men serviceniveauet er under al kritik. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...