Hop til indhold
Bjarne Amager

Gina hos Patumwadee, Sallingvej.

Recommended Posts

Efter mange års brug af/snylten på jeres erfaringer på dette forum, er det nu tid til at jeg giver lidt tilbage. Hermed min første anmeldelse.

Pigen på forsiden af denne annonce https://escortguide.dk/P/thai-massage-patumwadee-spa-wellness-23920.html havde fanget min opmærksomhed. Smuk, ung og en flot figur – hun måtte prøves. Jeg havde skrevet lidt frem og tilbage med klinikken, og fået oplyst at pigen på  billedet (nr. 1, 3 og 7 (t.v)) hed Gina, og at hun kun tilbød HJ som additional benefit. Dette er betegnelsen de selv anvender i ovenstående annonce. Jeg håbede faktisk at der var mulighed for mere, når først jeg lå på briksen, dvs. on the spot, da de måske via SMS ikke ville love mere end de kunne holde, hvis kemien ikke var der, eller hvis de blot af sikkerhedsmæssige årsager ikke ville tilbyde andet på skrift end et HJ. Mere om det senere.

Klinikken ligger på Sallingvej, meget tæt på Godthåbsvej. Der er meget åbent, så det er svært at luske ubemærket til indgangen. Dog sad døren lidt ”dybt” i facaden, så man kunne stå næsten i ly, mens man ventede på at blive lukket ind. Ventetiden var relativ kort, og jeg blev lukket ind af en meget køn, smilende thai, som viste mig ind i det første massagerum, til højre, lige inden for indgangen. Uden at være 100% sikker, så tror jeg at pigen var hende fra billede 2 eller billede 6, 7 (t.h.) eller 8. MEGET lav, smilende og køn. Ca. 30-35 år. Jeg overvejede kort om jeg skulle satse på hende i stedet for Gina, men min nysgerrighed skulle stilles – kunne Gina leve op til sine flotte billeder? Det måtte jeg vide, så jeg spurgte efter Gina, og pigen hentede hende.

Efter en kort ventetid gik døren op, og ind trådte Gina. Jeg var, i det øjeblik, meget glad for, at jeg havde fulgt min oprindelige plan. Gina viste sig at være noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Wow! Just wow! Ung (ca. 22-28 år), smilende, flot, fuld, men diskret make-up, og med det smukkeste knaldsorte lange hår, sat op i en kunstfærdig knold/hestehale. Kønne øjne, og bare, smalle skuldre i en sort top, hvis fristende udskæring afslørede antydning af et par velsiddende bryster i en lille b-skåls størrelse. Dertil et par sorte bukser, som komplimenterede hendes figur perfekt. Kort sagt : en fantastik smuk, velproportioneret, ung thaipige, som om lidt skulle drible rundt på mit nøgne korpus, og gøre en halvgrå lørdag formiddag, til et festfyrværkeri af velvære og forløsning. Troede jeg. Sådan blev det langt fra. Meget langt fra.

Det startede fint. Jeg bestilte hård oliemassage i en time for dkk 400, og bad hende hente vand og klud, så hun kunne starte med en komplet afvaskning af min krop. Selvom jeg var ankommet direkte hjemme fra duschen, så beder jeg altid om en fuldstændig vask af hele kroppen incl. skridtet. Jeg bilder mig ind, at dette giver en god indikation af, hvor berøringsvillig og ”klar” pigen er, med tanke på hvad jeg kan forvente, når afslutning skal aftales og udføres. Dette gælder både variant og kvalitet. Tager de ubekymret, i grundighedens navn, fat i kalorius og løgpose under afvaskning, så stiger forventningen automatisk. Skøjter de derimod behændigt uden om de private dele allerede i opstartsfasen, så begynder advarselslamperne første gang at glimte en smule. I dag var sidstnævnte tilfældet, men på høflig opfordring blev vedhæng også vasket. Så var vi i gang. Jeg vendte mig om på maven, og massagen begyndte. Hun havde bløde, små hænder, som, til en start, tog fint fat. Jeg havde til at begynde med spurgt ind til, om hun havde kræfter til hård massage, da det var hvad jeg havde behov for. Dette havde hun bekræftet, at hun havde. Jeg kunne dog hurtigt konstatere, at dette desværre var en sandhed med modifikationer. Hun kunne tage fat, men ikke ordentlig fat.

Massagen fortsatte noget ujævnt. Ind imellem var det godt og hårdt, men oftest halvsvagt og sjæleløst. Da baller og lænd stod for tur, skulle det vise sig, at fornemmelsen fra afvaskningen, hvor pjort ikke uopfordret blev håndteret, desværre holdt stik. Trods invitation til pirring ved koket løft af underliv og let spredning af ben, så udeblev pirring helt og aldeles. Ingen strejf. Ingen antydning. Intet. Efter en udmærket nakke/hovedbundsfokus blev bagsiden dømt færdig. Der var da gået ca. 40 minutter, og jeg blev bedt om at vende mig om. Jeg gav hende en sidste chance for at ”komme ind i kampen”, og bad hende massere yderligere 5 minutter på baller, men der var stadig ingen pirring. Jeg gav fortabt og vendte mig om på ryggen.

Nu fulgte 5 minutters uengageret oliefordeling på lårene, og massagen sluttede med lidt albue til nakke/skulder, med hende siddende på knæ bag mig på briksen, mens jeg havde svunget benene ud over enden af  lejet. De traditionelle klask på nakke og rygstykker signalerede, at massagen var slut.

Nå. Var det det? Ingen tilbud om ekstra. Jeg blev i stedet tilbudt et glas vand (!). Fin gestus, men jeg havde trods den eklatante mangel på indlevelse og engagement fra skønhedens side, stadig en udtalt trang til afslutning i  en eller anden form. Jeg pegede ned på mit skød, og spurgte til ekstra. Hun sagde, at hun tilbød HJ. Jeg spurgte om jeg kunne slikke hende. Det blev straks og bestemt afvist. Så spurgte jeg til, om hun evt. kunne tage tøjet af. Hurtigt nej igen. Ok. Mit håb om, at sms korrespondancen forud for besøget havde været underspillet, for så vidt angik ydelser on sale, brast. HJ var eneste option og jeg tog imod.  Dog først efter at have snappet kraftigt efter vejret, da hun lagde ud med at forlange dkk 500 for en spiller. WHAT!!! For real?? Jeg troede, jeg havde hørt forkert, men det var faktisk alvor. Jeg havde kun 800 med i kontanter, og vi endte på 400 for afslutning. Forudsigeligt, på dette tidspunkt, var afslutningen ikke noget videre at skrive hjem om. Ikke dårligt, men på ingen måde hverken bemærkelsesværdigt eller unikt. Olie. Hiv. Gnid. Sprøjt. Aftørring. Slut.

Sted : Pænt rum uden at være prangende. Briks uden hul til hovedet. Rullepapir over lagen. Rene håndklæder. Knager til tøj på indersiden af døren. Jeg så ikke andet end entré og massagerum, så jeg kan ikke udtale mig om f.eks toiletfaciliteter. Blev ikke tilbudt bad efter massagen.

Placering: meget åben facade ud til stor trafikeret vej. Bredt fortov uden skyggen af træer eller andet at snige sig i ly af. Indgangsparti dog ”dybt”, så man næsten er skærmet fra siderne, når man venter på at blive lukket ind.

Massage: Ikke ueffen, men heller ikke prangende. Ikke så hård, som lovet, men til gengæld leveret uden sjæl og indlevelse (!). Hovedbunds- og nakkemassagen var dog over middel.

Gina:  afsindig smuk, ung thaipige, med en krop to die for. Desværre en krop, som hverken kan købes, smages, berøres endsige blot beskues. Under afslutningen forsøgte jeg med lidt mildt kæleri på arm, balle og barm (uden på tøjet), men blev straks afvist med et ”no, no”. Smilende og imødekommende til en start, men tam og uengageret under massage og afslutning. Hun siger, at det er første sted hun har arbejdet i København, men hun virker proff og kølig og meget bevidst om sin egen skønhed, og om hvordan vi mænd sidder i saksen, når man først ligger nøgen og tændt på briksen.

Konklusion: skuffende. Mest over min egen manglende evne til at sige fra, når pigen bliver urimelig. 500 for et HJ. Are you fuckin’ kidding me? Jeg skulle have takket nej, og sparet de 400, som jeg endte med at betale. Desværre kan disse klinikbesøg i alarmerende grad ofte minde om den sløje tendens jeg ind imellem også udviser i poker. I stedet for folde en sløj hånd,  bliver jeg i spillet og smider gode penge efter dårlige. Øv.

Chance for gentagelse : none

Redigeret af Bjarne Amager

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da en flot og velskrevet anmeldelse. Jeg ringede på et tidspunkt til samme klinik, hvor jeg fik mammasan i røret. Jeg spurgte ind til, hvad det kostede og sagde, at jeg eventuelt ville komme efter arbejde.

Efter 5 min skriver hun tilbage "now you have booked time, when you come. I loose money". Skrev tilbage "I said that I will call you after work". 

Så tro jeg vist nok, tonen var lagt og stedet blev slettet fra "to-do-listen" :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en rigtig god anmeldelse Bjarne.

500kr ha ha det kan man få FP til andre steder.

Bedre held næste gang og kender udmærket den med ens fornuft forsvinder når liderligheden overtager det hele...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...