Hop til indhold
Tutankhamon

Anmeldelse af Amy Århus Incall/Outcall

Recommended Posts

Jeg havde egentlig booket en helt anden GP dage i forvejen, men da da jeg ankom til adressen i går og jeg bankede på døren til hende, var der ingen der svarede og telefonen røg direkte på telefonsvarer.

Klokken var 20 om aftenen, jeg var godt liderlig og hvad gør man så?

Jamen man tager jo en chance og kigger på hvem der er i Aarhus området (jeg var ikke langt derfra) og her faldt jeg over Amy (http://www.escort-side.dk/Århus-100-real-pictures?ad-id=7087 og https://annoncelight.dk/showad/215033) som svarede hurtigt da jeg ringede. 

Vi lavede en aftale til kl. 21 - hun holder til centralt i Aarhus, så og jeg regnede med at jeg lige kunne nå at være der til det tidspunkt.

Heldig vis lykkedes det mig at finde en ledig p-plads tæt på, så kl. 21 stod jeg ved adressen og modtog samtidig en SMS fra Amy med det korrekte husnummer som var et par opgange derfra samt koden til døren.

Jeg gik op til den angivne etage hvor Amy havde lukket døren op så jeg kunne komme ind.

Indenfor stod en slank, smuk pige med blondd hår og det er hende fra billederne, omend jeg ikke mener de yder hende fuld retfærdighed for hun er meget smukkere i virkeligheden på en meget naturlig måde.

Nogle dejlige bryster der lige svarede til en god håndfuld (afhængig af størrelse på din hånd, naturligvis), som man gerne måtte lege med, og en god, fast røv der i størrelse passede fint til hendes slanke figur.

Vi aftalte 2 timer inkl. anal og CIM og priserne på hendes hjemmesider stemmer overens med det hun forlanger, så det blev 4.200,- i alt - ingen fusken med priserne der.

Jeg afregnede og tog et hurtigt bad hvorefter jeg kom ind til hende.

Rummet det foregår I har en en god størrelse og seng om akten foregår på et par madrasser på gulvet, var de faste nok til at man ikke mærkede gulvet igennem dem, omend de godt kunne knirke lidt når der var fuld gang i legene.

Jeg startede med af slikke hende hvorefter vi gik over i en dejlig 69er som foresatte ien del minutter - hun smagte dejligt og jeg havde intet at udsætte på hendes blowjob.

Derefter gik det over i samleje i forskellige stillinger - hun red mig, missionærstilling, doggy og til sidst kom turen til anal.

I modsætning til nogle andre, som godt nok annoncerer med anal, men som ikke er meget for det når det kommer til stykket, så virkede det til at Amy havde helt styr på den del.

Først en god omgang glidecreme så tingene kunne køre som smurt i olie og derefter guidede hun selv kalorius ind. Jeg er vel en gennemsnitlig størrelse så det gik uden de store vanskeligheder omend hun var dejlig stram (nogle piger kan bare det med stikke den ind og efterflg. sørge for at klemme dejligt til om ens pik). Først kørte jeg lidt langsomt frem og tilbage for at vi begge skulle vænne os til det og efterhånden tog farten til og efter 4-5 minutter kom jeg meget kraftigt.

Derefter lå vi og snakkede lidt - hun har et fornuftigt engelsk niveau og fik fortalt en del om hvor hun kommer fra (Ukraine), hvad hun tidligere har lavet samt at hun p.t. regner med at blive i Danmark frem til jul hvor hun rejser hjem igen for måske at komme igen efter et par måneder.

Hun gav også en god omgang massage. Hun er ikke professionel uddannet men hun forstår at tage ved og der blev løsnet godt og for nogle spændinger rundt omkring.

Derefter tog vi fat på runde 2 som startede med at hun gav et meget langt blowjob kombineret med en 69er efterfulgt at diverse stillinger, men selv om rejsningen var fin kunne jeg simpelthen ikke komme igen trods ihærdige forsøg fra hendes side. Det var nok konsekvensen af en lang arbejdsdag, styrken af min første orgasme samt det faktum at jeg er midt i fyrrene (hvilket naturligvis ikke er nogen alder som vi alle ved, men alligevel kan man jo opleve at 2 runder på få timer gør, at man ikke altid når i mål på den sidste :-).

Derefter snuppede jeg et hurtigt bad igen hvorefter turen gik hjemad.

Så min oplevelse af Amy var at hun var en dejlig pige, smuk og slank, i sterten af tyverne, som leverer en meget god ydelse med nærvær og indlevelse. Skulle jeg sætte en lille finger på hende var det af hun, til tider, i runde 2, hev og suttede lidt for hårdt på kalorius. Men hun var meget lydhør når jeg nævnte det og satte straks tempoet ned igen, og det kan jo også være at jeg var lidt mere følsom i 2. runde :-)

Stedet er ud til en meget trafikeret vej centralt i Aarhus, men der er tale om en almindelig opgang så man kan sagtens ankomme uden at det derved virker suspekt - forudsat at man er typen der bekymrer sig om det.

Lejligheden er af ældre dato og virker derfor også lidt slidt, men der var pænt og rent så det var også OK.

Kunne jeg finde på at besøge hende igen? Ja det kunne jeg sagtens - der var intet ved hendes opførsel eller ydelse som afskrækker mig derfra.

Mvh. Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Basba

Man får det man betaler for. :)

Jeg har tænkt mig at besøge hende men har ikke råd til :(

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest keep it simpel

Undskyld mig - men shit det er mange penge at bruge på 2 timer ...

Tænk sig - havde du taget en håndrykker i bilen inden du ville gå ind havde du sparet pengene...

men selvfølgelig op til en selv hvad man føler der giver livskvalitet :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange penge?

Tja.  Det kan du nok have ret i, hvis jeg gjorde det ofte.

Men det gør jeg ikke og jeg ser ofte folk det har haft en dårlig 1 times oplevelse som hurtigt kan stå i 1.500-2.000 eller folk der brænder 1.000 af på en tur i byen.

Og jeg vil til enhver tid hellere have et godt 2 timers knald end et par halvlunkne 1 timers knald og en tur i byen, så det kommer nok an på hvordan man prioriterer tingene :-)

Og hvis du foretrøkser selv at rykke den af frem for at besøge en GP så er du nok kommet til det forkerte forum :-)

@Basba, jeg er sikker på at hun også leverer en god ydelse selv om du går efter noget mindre end 2 timer :-)

 

Mvh. Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thank you for the nice words about me Tutankhamun! 

Det var en fornøyelsesmøte og å tilbringe tid med deg. I really had a nice time and I'm glad to hear that you had too.

Hope to see you again soon!

A lot of kisses! 

Amy

Redigeret af Amy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt spørgsmål, Montgomery.

Det kommer nok an på hvad man lægger i GFE.

I pausen mellem de 2 runder gik det fint med at snakke og hun var også til kærtegn og kys og var i det hele taget meget optaget i hvad jeg gerne ville, så hvis det svarer overens med din opfattelse af GFE så var hun det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...