Hop til indhold

Recommended Posts

Her til aften besluttede jeg mig for at det var ved at være nået det punkt hvor jeg godt kunne bruge lidt kvindeligt selskab, og omsorg. 

Jeg havde i løbet af dagen kigget lidt rundt efter den type jeg gerne ville være sammen med denne aften. Jeg fandt en annonce der ikke gav nogle hits på diverse image search databaser, og jeg tog derfor kontakt til Carla via SMS. Hun bekræftede at billederne var af hende (de er så ikke helt nye, men det ligner hende rimeligt fint, hun har en karakteristisk, meget lige næseryg, som er let at genkende). Hendes hårfarve er dog ved at have 10 cm udvoksning, men det er jo ikke alle piger der kerer sig så meget om deres udseende at de vedligeholder den slags. Hun har også tabt sig en smule siden billederne blevet taget, men selvom hun var meget petite, så var der stadig lidt at røre ved. Hun angiver sin alder til 23. Og hun er helt sikkert i 20erne. Om det så lige er 23 eller 28, det kan være lidt svært at afgøre.

Alt i alt må jeg dog sige, at det var en meget skuffende oplevelse. Jeg er klar over at dem har jeg haft nogle stykker af, men det startede med at hun kom en halv time for sent til vores aftalte tid, som ellers var en hun selv havde valgt i forhold til hendes ønsker. Hun gik dog allerede en halv time senere, selv om jeg havde betalt for en hel time. Jeg burde måske have brokket mig, men nu havde det været lidt af en pinsel igennem den første halve time, så jeg så ingen grund til at forsøge at gøre en dårlig situation værre. 

Jeg forsøgte at være en gentleman under hele forløbet: Tage hendes jakke da hun kom ind, betalte med det samme, bød hende noget at drikke, forsøgte med lidt smalltalk, selvom hun ikke var helt god til Engelsk (hun er Ungarer, så hun taler Ungarsk hvis det er til nogen hjælp for nogen herinde). Hun var dog meget business-like og ville gerne gå til makronerne med det samme. Hun startede derfor med at smide tøjet hurtigere end jeg selv kunne nå at åbne min skjorte, og da jeg var færdig blev jeg lagt på sengen hvor hun ret metodisk gik igang med kondom og store mængder glidecreme inden hun hoppede på mig, ikke gang et blow kunne det blive til. Efter ganske kort tid kunne hendes kondition ikke mere, og jeg måtte tage over. Der var ingen entusiasme at finde hos hende, ingen lyd, ingen øjenkontakt, ingen klemmen sammen om pikken, ingen bevægelse, ingenting, det var som om hun slet ikke var der. Så jeg gjorde mig hurtigt færdig, og håbede på at hun måske kunne varmes op til 2. runde med lidt humor, et bad, lidt kropskontakt. Hun kunne jo bare være lidt nervøs ved situationen, eller føle sig lidt ubekvem i mit selskab. Jeg prøvede alt, men hun var tilsyneladende kun fokuseret på at komme ud af døren, og indhente den halve time hun kom for sent. I badet ville hun bare have skyllet cremen væk, smalltalk blev der ikke meget af da hun sjældent svarede med mere end et eller to ord, og kropskontakten var stort set kun en vej. Så jeg gav til sidst op og lod hende smutte.

Hun siger hun bliver her i landet noget tid endnu, men ved ikke helt hvor længe. Hvis alle får samme behandling som jeg gjorde, så tænker jeg at hun nok ikke har ret mange genbesøg. Men hvis man kan lide billederne, og ikke er har behov for nogen form for service, så er hun ægte nok. Hun tilbyder også uden kondom til en lille merpris, men det er mit helbred mig for kært til....

https://escortguide.dk/P/carla-35976.html

Billede er vedhæftet til den dag hendes annonce dør eller bliver udskiftet.

carla.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for anmeldelsen.

Når man ser hendes billeder kan jeg godt forstå at du blev fristet.

Men hold da op for en øv oplevelse.

Håber du får meget bedre held fremover.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...