Hop til indhold

Recommended Posts

Det er nu kun en uges tid siden jeg anmeldte Rose i Farum og ved den anledning skrev at der ikke skulle gå så lang tid før et genvisit i Farum.  Der gik lige præcis mindre end en uge, og denne gang skulle igen leve op til mine forventninger.  Lad mig med det samme slå fast at jeg hverken kender pigerne personligt eller får provisioner for markedsføring af dem :-).  Jeg er derimod blot glad for at jeg har fundet et rigtig dejligt sted hvor jeg kan lide at komme og som ligger utrolig diskret og hvor der er rigtig god service.  https://escortguide.dk/P/-farum-thaimassage-nye-billeder-33041.html

Synes også det er lidt spændende ikke at vide hvem der åbner døren.  Selvfølgelig kan man altid planlægge med tidsaftale eller spørge til en bestemt pige.  Da jeg allerede havde haft to gode oplevelser i Farum var jeg egentlig lidt ligeglad hvem som åbnede døren.  Umiddelbart kunne jeg ikke kende hende fra billederne da håret var sat op, men det tog ikke lang tid at snakke frem til at det var Lakee som åbnede og skulle servicere mig .  Tror der var andre gæster tilstede da jeg kom da der både var lukkede døre indenfor, ingen andre at se og holdt yderligere et par biler udenfor. 

Som Nina, er Lakee en moden kvinde som også er en anelse mere buttet end Nina,  hvilket dog ikke betyder noget for mig. Synes kun det er sexet.  Bestilte en thai massage og lagde mig allerede  i venteposition omkring ekstra ydelser efter massagen,  mildest talt godt liderlig i dag.  I dag skulle der ikke kun nydes men også ydes.  Jeg kunne selvfølgelig bare have valgt sex direkte, men hele forspillet med massagen og den lir når hendes hud går mod min og de spændinger der er i luften, er en del af det at besøge en thaiklinik og det vil jeg ikke være foruden.

Der var travlt på klinikken og hun blev afbrudt et par gange,  men det var egentlig ok med mig.  Hun var snakkesalig og sød og der var ikke den mindste tvivl om hendes hensigter.  Jeg fik en god massage som var meget kompentent og naturligvis med lidt lir som der skal være med diverse berøringer.  Skønt.   men i dag var jeg bare klar til næste skridt og derfor nød jeg måske ikke helt massagen på samme måde som sidste uge.   Da spørgsmålet kom om hun kunne gøre andet for mig svarede jeg stort set inden hun havde fuldendt sætningen med fuld pakke. :-)

Så forsvandt hun lige ud til lidt vask og kom tilbage efter et par minutter. Af med kjolen og frem kom hendes lettere buttede krop med de dejligst bløde bryster og mørke brystvorter.   Disse fløj øjeblikkelig ind i min mund - dejligt.  Misforstå mig ikke,  hendes krop er virkelig lettere buttet og vi taler overhovedet ikke fedme.  Bløde dejlige kurver hvis man er til det. 

Jeg kunne slet ikke få nok af hendes krop og fik kysset hende mange steder og endte naturligvis nede mellem hendes ben hvor en behåret og velduftende lille mis ventede på mig for at tage imod.  Jeg nød bare øjeblikket at ligge og slikke hende samtidig med at begge mine arme lå over hende og nulrede hendes brystvorter.   Hvorfor har sådan noget altid en ende ?

Så var det min tur og hun fik hurtigt suttede den op til stor størrelse igen efter montering af hætten, og hun startede en dejlig hård omgang fransk af min lille ven hvor jeg lige måtte holde lidt igen.  Herefter startede den helt store stillingskrig startende på ryggen med mig og lidt ridning,  ned på alle fire med hende hvor der virkelig blev høvlet igennem for fuld smadder.  Rigtig lang tid siden jeg havde været ude i doggy style.  Nu det var hendes tur til at ligge nederst.   Denne stilling er jeg ikke den store fan af så tilbage med mig på ryggen, og mit dejavu kom da jeg mindre end en uge efter at have set sol og måne efter at være kommet i Rose, nu gjorde det samme oppe i Lakee.   Fuck det var fedt og fuck det var squ lidt frækt.  Vildt dejligt at have haft en succes oplevelse med alle 3 kvinder i Farum og kan sige det er afprøvet.    Ved simpelthen hen ikke hvordan jeg skal rangere min oplevelser,  men egentlig heller ikke nødvendig da de hver isært har været gode på deres måde. 

På vej ud mødte jeg Rose som brød ud i stort smil og kram til mig, og måske også lidt forundret over jeg allerede var tilbage igen og uden hende :-).  Udenfor mødte jeg allerede den næste kunde som var på vej ud af bilen og så jeg smilede høfligt til efterfulgt af et fjoget grin.   Endnu engang sad jeg lige og sundede mig et par minutter og gnaskede et par bolscher som jeg havde stukket i lommen inden fra massagerummen og jeg forlod atter Farum med et smil.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ Thaiuser  Øhh Rose var da spil levende på dagen.  Har ingen info om at hun er stoppet og hvis hun er må det være indenfor de seneste 3-4 dage.   Mig bekendt fremgår hendes navn fortsat af annoncen også.  Mener at kunne huske at hun kom i sommers ca. medio Juli.  Husker jeg rigtig kan hun vel være her til medio Oktober ca. 

@ Kim Madsen.  Det var standard raten for Kbh og omegn hvilket vil sige 1500 kr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Anacondaen skrev, for 43 minutter siden:

Har ingen info om at hun er stoppet og hvis hun er må det være indenfor de seneste 3-4 dage.   Mig bekendt fremgår hendes navn fortsat af annoncen også.  Mener at kunne huske at hun kom i sommers ca. medio Juli.  Husker jeg rigtig kan hun vel være her til medio Oktober ca. 

Ja, det er så rigtigt. Jeg læste (måske fejlagtigt) din historie som at du lige havde været der. Hun stoppede i Farum i mandags.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...